Микола Кузів та Сергій Сулима — підозрювані у зґвалтуванні поліцейські / facebook.com/anton.gerashchenko.7

Цілком можливо, що у справі про зґвалтування в райвідділі поліції на Київщині жінки можуть з'явитися й нові підозрювані.

Про це "ФАКТАМ" сказав прес-офіцер ДБР Максим Білоусенко.

"Державне бюро розслідувань перевіряє інформацію про те, що до справи про побиття і зґвалтування могли бути причетні й інші співробітники райвідділу", - заявив він.

Відео дня

Раніше заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook назвав імена й опублікував фото поліцейських, підозрюваних у зґвалтуванні жінки в райвідділі поліції в Кагарлику Київської області.

Читайте такожПісля скандалу всіх поліцейських Кагарлика вивели поза штат

Як повідомляв УНІАН, 24 травня до лікарні звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

Перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яка у відділенні поліції повинна була надати пояснення з приводу розкрадань майна.

Двоє співробітників Кагарлицького відділення поліції були затримані. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, підозрюваних у вчиненні злочину, а також усунув від виконання службових обов'язків керівництво відділення та прийняв рішення про розформування підрозділу та переатестації всього особового складу відділення.

Згідно з попередньою інформацією ДБР, в ніч на 24 травня оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка. Він одягав протигаз, застосовував наручники й стріляв з табельної зброї над її головою. Після цього кілька разів поліцейський зґвалтував потерпілу.