До правоохоронних органів звернулися ще троє мешканців Кагарлика, яких допитували тепер підозрювані у катуванні і зґвалтуванні двоє копів – Сергій Сулима і Микола Кузів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожЗґвалтування у відділенні поліції: увесь штат правоохоронців Кагарлика скоротили

«Призначені експертизи, бо виявлені додаткові потерпілі у цій справі від рук вказаних правоохоронців» -каже в.о. голови директора ДБР Олександр Соколов.

Деталі цих свідчень не розголошують до завершення досудового розслідування.

«Давайте ми завершимо досудове розслідування. У сторони захисту буде можливість ознайомитись з матеріалами. І вже під час засідань будуть висвітлені факти», - додав Соколов.

Нові свідчення та зібрані докази ДБР розслідувань долучає до справи.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня до лікарні звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.

26 травня Голосіївський районний суд Києва взяв під варту без права внесення застави двох поліцейських із Кагарлика, підозрюваних у зґвалтуванні й побитті жінки у відділенні поліції.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив цих поліцейських, а також відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділення та ухвалив рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу цього відділення.

Досудове розслідування здійснює Державне бюро розслідувань.