Поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 27-річний житель цього ж села / ілюстрація dnepr24.com.ua

На Харківщині поліція затримала підозрюваного у побитті і пограбуванні 95-річної жінки.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції України.

Зазначається, що 21 березня до поліції звернулася 26-річна киянка з повідомленням про те, що три дні тому близько четвертої години ранку на її літню бабусю, яка мешкає на території Копайгородської територіальної громади (Вінницька область), напав невідомий.

Відео дня

"Він постукав до бабусі, а коли вона відчинила двері, схопив її за шию, почав бити та душити, погрожував розправитися ножем, вимагаючи гроші. Безпомічна жінка віддала йому останні 300 гривень", - розповіли у поліції.

Поліцейські встановили особу нападника. Ним виявися 27-річний мешканець цього ж села.

Оперативники з’ясували, що після вчинення злочину він поїхав на Харківщину.

Читайте такожУ Івано-Франківську п'яний чоловік побив двох підлітків на зупинці

Слідчі заочно повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), та звернулися з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу - взяття під варту, яке суд задовільнив.

24 березня у м. Первомайський (Харківська область) на території одного з приватних підприємств, де зловмисник працевлаштувався трактористом, його затримали бійці вінницького КОРДу. У вчиненому зловмисник зізнався.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За цей злочин йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вас також можуть зацікавити новини: