Патрульний отримав травми, які виявилися несумісними з життям / фото Патрульна поліція Волинської області

У Луцьку в лікарні помер 25-річний молодший лейтенант, командир взводу управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Волошин, який вранці 6 липня на службовому автомобілі разом із напарником потрапив у ДТП.

Як повідомили УНІАН в управлінні патрульної поліції Волинської області, дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля сталася 6 липня близько 05:30 під час патрулювання на вулиці Володимирській у Луцьку.

За попередньою інформацією, один із поліцейських, керуючи автомобілем Mitsubishi Outlender за обставин, що з’ясовуються, наїхав на електроопору, внаслідок чого водій транспортного засобу та пасажир отримали тілесні ушкодження. Обох чоловіків госпіталізували до лікарні.

Відео дня

«Попри всі зусилля лікарів, врятувати життя поліцейського не вдалося. Травми, які він отримав внаслідок ДТП, виявилися несумісними з життям. Сьогодні, 7 липня, він помер у лікарні, так і не прийшовши до тями», - йдеться в повідомленні відомства.

За словами старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції у Волинській області Богдана Павловича, за кермом автомобіля був напарник загиблого патрульного, якого того ж дня після огляду в лікарні відпустили на амбулаторне лікування.

Як повідомив Павлович, розслідування справи передано до ДБР.