Поліцейські спільно із співробітниками СБУ встановили особу порушниці \ facebook.com/mvs.gov.ua

Поліцейські оперативно затримали жінку, яка надала неправдиве повідомлення про замінування будинку в центрі Львова.

Читайте такожПатрульні отримали виклик про замінування ТЕЦ у Києві, її працівників евакуювалиЯк повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, 18 вересня близько 17.15 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування будинку по вулиці Валовій у Львові.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Відео дня

З будинку було евакуйовано 20 осіб. Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Поліцейські спільно із співробітниками СБУ встановили особу порушниці, яка повідомила про замінування - нею виявилася 29-річна жителька міста Новий Розділ.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу ("завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності"). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Поліцейські затримали жінку у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Новини по темі: