Внаслідок розбійного нападу двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження / pl.npu.gov.ua

Поблизу села Тишки Полтавської області невідомі підірвали автомобіль "Укрпошти" та заволоділи грошима в сумі понад 2,5 млн грн.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

Читайте такожНа Львівщині пенсіонерка впала в колодязь і не змогла сама вибратися (фото)

Відео дня

"Близько 10-ї години 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу села Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль "Газель", який належить "Укрпошті", та заволоділи грошима в сумі понад 2,5 мільйони гривень і табельним пістолетом охоронця", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок розбійного нападу двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.

Поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ст. 15, ч. 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

В управлінні Пенсійного фонду кореспонденту УНІАН повідомили, що "Газель" перевозила пенсії для жителів Чорнухинського та Лохвицького районів.

Як повідомляв УНІАН, на Вінниччині поліція викрила громадянина Австрії та його дружину, які облаштували дитячу модельну агенцію з метою виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру.