Виховательку підозрюють у вбивстві / фото: depo.ua

Шевченківський суд Запоріжжя сьогодні взяв під варту власницю нелегального дитячого садка, яку підозрюють в умисному вбивстві однорічної дівчинки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі суду, вихователька і за сумісництвом власниця квартири, де розміщувався нелегальний дитячий садок, заарештована на 2 місяці, жінка перебуватиме в слідчому ізоляторі.

Виховательку підозрюють у вбивстві однорічної дівчинки. Під час сьогоднішнього судового засідання в закритому режимі сторона звинувачення надала докази провини підозрюваної - запис з відеокамери, де видно, як жінка спочатку кидає дівчинку на ліжко, а потім закриває їй рот подушкою. На думку прокурора, якби підозрювана не скоювала цих дії, а також не залишила дівчинку без нагляду, летального результату можна було уникнути.

Під час судового засідання обвинувачена також визнала, що якби вона не надягла на дівчинку подушку-валик, цих наслідків можна було уникнути.

Захист виховательки заявив, що оскаржуватиме рішення районного суду в Апеляційному суді.

Як повідомляв УНІАН, 29 травня в Запоріжжі в нелегальному дитячому садку в Шевченківському районі померла однорічна дівчинка. У цей день батьки вперше привели свою дитину в ясла, а вже через годину їх повідомили, що їхня дитина не дихає.

Після інциденту вихователька видалила всі записи з відеокамер, крім однієї, на якій видно, як вона кидає дитину на диван, після чого надягає їй на обличчя щось типу подушки із зав'язками.

Вчора власниця дитсадка була повідомлена про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини. Також вчора зазначений відеозапис оприлюднив в Мережі адвокат батьків загиблої дівчинки. Сама ж власниця дитсадка пояснювала, що закрила обличчя дівчинки подушкою, щоб дитина не кричала.