В результаті вибуху пошкоджені вікна готелю / фото газети «Древлянська громада»

В готелі міста Коростень Житомирської області сьогодні вранці пролунав вибух.

Як повідомила кореспонденту УНІАН керівник прес-служби Головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко, близько 11:00 до правоохоронців надійшла інформація від дирекції готелю «Коростень» про те, що в підсобному приміщенні, розташованому на верхньому поверсі, пошкоджене одне з вікон.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка фіксує обставини і розбирається в ситуації, прийнято рішення викликати вибухотехнічну службу. Орієнтовно, подія мала місце в проміжок часу від 4 до 5 години ранку. Потерпілих немає», - розповіла Ващенко.

Також на Facebook-сторінці газети «Древлянська громада» (Коростень) зазначається, що в приміщенні готелю розташований офіс кандидата в мери Коростеня Юрія Виговського.

«О 5:15 ранку в нашому місті в готелі «Коростень», біля офісу кандидата на посаду міського голови Коростеня Юрія Виговського, пролунав вибух. В результаті вибуху пошкоджені вікна. Чекаємо на поліцію щодо розслідування», - йшлося у повідомленні.

Інцидент стався рано вранці, постраждалих немає / фото газети «Древлянська громада»

На сайті ЦВК зазначається, що кандидат на посаду міського голови Коростеня Виговський є головним редактором громадсько-політичної газети «Древлянська громада», самовисуванець.

Вас також можуть зацікавити новини