Конфлікт стався між громадянами однієї з країн Закавказзя / фото поліція

В Одесі відкрито справу стосовно іноземця - учасника перестрілки в ресторані «Арарат», під час якої 18 вересня він намагався вбити свого земляка.

Як повідомили в Приморському відділі поліції за фактом збройного хуліганства, під час якого двоє людей отримали поранення в суботу в ресторані, поліцейські почали ще одне кримінальне провадження.

«Дії одного з фігурантів додатково кваліфіковано як замах на вбивство», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 18 вересня між двома відвідувачами розважального закладу - громадянами однієї з країн Закавказзя віком 36-ти й 41-го років - стався конфлікт, під час якого обидва його учасники застосували зброю та завдали один одному тілесні ушкодження.

Обом чоловікам слідчі повідомили про підозру в хуліганстві за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

У рамках розпочатого розслідування поліцейські встановили, що молодший із фігурантів застосував проти свого опонента пневматичну зброю, а той у свою чергу - пістолет, перероблений для стрільби бойовими набоями.

На підставі цього дії 41-річного іноземця додатково кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Наразі зловмисника взято під варту, інший учасник перестрілки перебуває в лікарні під конвоєм.

Читайте такожУ ресторані Одеси сталася перестрілка, є поранені (відео)

Перестрілка в "Арараті": що відомо

  • В Одесі в ресторані «Арарат», розташованому в курортній зоні, 18 вересня під час перестрілки двоє людей отримали вогнепальні поранення.
  • За даними прес-служби УСБ України в Одеській області, обидва отримали поранення, кулі потрапили навіть у вікна протилежного будинку.
  • За оперативною інформацією, учасники перестрілки належать до одного з організованих злочинних угруповань регіону.
  • За фактом хуліганства із застосуванням зброї розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.