Чоловік з дружиною не впоралися з течією / ілюстративне фото Варвара Вайс

В Одеській області в селі Лиманка Татарбунарського району потонула подружня пара. Жінку намагалися врятувати, але вона померла в лікарні, а тіло чоловіка знайшли пізніше.

Про це очевидці розповіли у Facebook. За їхніми словами, в день трагедії було вітряно, а саме подружжя не випивало.

За словами очевидця Олексія Левченка, жінка відпочивала разом з великою компанією.

Відео дня

Він розповів, що забрав своїх дітей з води й звернув увагу на компанію дівчини, яка почала дивно поводитися.

Читайте такожВ Азовському морі шукають трьох рибалок

"Найстарший з них (з вигляду дідусь), почав махати руками, бігаючи пляжем. Коли я придивився, то побачив ту незнайомку в оточенні двох чоловіків у воді. Як виявилося пізніше, один з них був її чоловік, другий — кум. Вони віддалялися від берега. Ситуація розгорталася дуже швидко. Буквально одразу з поля зору зник один з чоловіків, після — дівчина. Третій на спині плив до берега. через деякий час тіло дівчини стало видно, і здавалося, що вона теж пливе на спині. Але згодом стало ясно, що хвиля несе її тіло. Далі був шок, хтось кричав, хтось плакав, хтось просто не розумів, як це могло статися", - розповів чоловік і додав, що на допомогу прийшов хлопець, який відпочивав поруч, і медпрацівники.

Він зазначив, що зовсім незнайомий хлопець, фізично дуже міцний, протягом двох годин робив масаж серця й штучне дихання жінці.

"Упускаючи всі подробиці, скільки й чого було зроблено і що йшло з рота і носа, це дійсно жахливе видовище. Ми зі старшим сином весь цей час брали участь і виконували всі вказівки чоловіка — медпрацівника", - додав Левченко.

Він розповів, що "швидка" їхала дуже довго, а лікар, який приїхав на виклик, нібито не міг довго нічого підключити у машині.

Але врятувати жінку не вдалося. Як повідомили ТСН.ua у прес-службі ДСНС в Одеській області, вона померла в лікарні.

Тіло чоловіка 6 серпня знайшли рятувальники. За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Раніше в курортному селищі Затока Одеської області на воді загинув відпочивальник. 42-річний чоловік отримав смертельні травми, зіткнувшись на гумовому плавзасобі з водним скутером.