В Одеській області викрали молоду дівчину / Нацполіція

В Ізмаїльському районі Одеської області двоє чоловіків викрали 23-річну дівчину прямо біля її дому. Один з викрадачів таким чином намагався примусити її до спільного проживання.

Читайте такожНа Одещині шахрайки обкрадали пенсіонерів під приводом обміну старих грошей (відео)

Як повідомляється на сайті Нацполіції Одеської області, 46-річний «залицяльник» та його 26-річний знайомий заштовхали потерпілу в автомобіль та вивезли в посадку. Дівчині погрожували ножем і в телефонних розмовах змушували вдавати, що в неї все добре.

Односельці дівчини бачили її викрадення – вони звернулись до її родичів та до поліції. Правоохоронці ввели в дію операцію «Перехоплення». Рідні потерпілої тим часом встановили з донькою та правопорушником телефонний зв’язок і вмовили чоловіка приїхали до них додому в Ізмаїл, аби залагодити конфлікт. Там викрадача і затримали поліцейські.

Нацполіція

Обидва правопорушники - місцеві жителі, які мають не одну судимість. До того ж наразі в суді на розгляді відносно них знаходяться обвинувальні акти за скоєння майнових злочинів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про викрадення людини (ч.2 ст.146 КК України). Викрадачам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Більше новин на тему