Побита в потязі Лугова / фото facebook.com/anastaisha.lygova

Пасажирка УЗ Анастасія Лугова, яку жорстоко побили в поїзді "Маріуполь - Київ" і намагалися зґвалтувати, розповіла, як їй вдалося врятуватися від ґвалтівника.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Коли він завів мене у своє купе, побачивши ніж, я зрозуміла, що не вийду звідси, а після того він уб'є сина, щоб не плакав. Але син мене врятував! Він став плакати й кликати мене. Ця сутність не хотіла мене відпускати, говорив, що "зараз все зробимо і підеш". Але я пішла на хитрість, переконавши його, що дитина зараз всіх розбудить і нічого не вийде тоді зробити. Він мене відпустив, але "повернися, інакше я тебе знайду", - розповіла жінка.

Відео дня

За її словами, вона тільки вчора зрозуміла, що це вже була налагоджена відпрацьована система.

"Він б'є дівчину з самого початку, тим самим залякує. Вона погоджується на все, аби тільки не бив. Далі звучать фрази: "Будь ласкавою, інакше зроблю гірше". Дівчина робить все, боячись болю.

Мерзота знущається, як хоче, б'є сильніше, адже тільки від цього ерекція і задоволення. А після приїзду до Києва залишає напівживу і/або мертву в купе, можна прикрити - ніби спить. Сам — просто виходить. А жертву виявлять, коли всі вийдуть. І навіть не зрозуміють, хто це зробив. Адже мерзота їхала без квитка. Він залишиться безкарним і буде чекати наступної нічної поїздки ", - написала Лугова.

Читайте такожЖорстоко побита пасажирка потягу "Маріуполь - Київ" розповіла нові подробиці (відео)

Як повідомляв УНІАН, за даними прокуратури, вранці 31 липня в поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в одному з вагонів пасажирського потяга сполученням «Маріуполь - Київ» пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку.

За словами потерпілої Анастасії Луговий, чоловік без верхнього одягу увірвався в її купе близько 03:00, у присутності її неповнолітнього сина почав завдавати ударів кулаками по обличчю і намагався вчинити дії сексуального характеру. Потерпілій разом з дитиною вдалося втекти від зловмисника.

Після прибуття поїзда на станцію залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський» чоловіка затримали. Зловмисником виявився раніше тричі судимий за викрадення, хуліганство та крадіжку Віталій Рудзько, уродженець Запоріжжя 1975 р.н. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) і ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

1 серпня Солом'янський райсуд Києва обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 вересня без права виходу під заставу.