Під Києвом горів житловий комплекс / Facebook

В селі Софіївська Борщагівка під Києвом сталась пожежа у житловому будинку. Вигоріло шість квартир, постраждав чоловік 1986 року народження.

Читайте такожУ центрі Харкова бетонна куля котилася вулицею та подряпала кілька авто: інцидент потрапив на відео

Як повідомляється на сайті управління ДСНС в Київській області, приблизно о пів на шосту ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу у шестиповерховому будинку на вулиці Боголюбова.

По прибуттю на місце пригоди вогнеборці встановили, що пожежа з квартири поширилась на перекриття та покрівлю будівлі і супроводжується сильним задимленням. На місці пригоди виявили постраждалого.

Пожежу на площі в 300 кв. м. повністю ліквідували 0 9:20. До боротьби з вогнем було залучено 12 одиниць техніки та 40 бійців ДСНС.

За попередніми даними пожежа виникла через спробу розпалення каміну в одній з квартир.

Як повідомив «Київ оперативний», за словами місцевих, пожежники їхали довго, а на парковці перед будинком панував повний безлад, що ускладнювало боротьбу з вогнем. Через відсутність організації пожежна техніка не могла роз’їхатись між собою.

Шість квартир вигоріли повністю. Сусіди намагаються організувати збір коштів на допомогу потерпілим, що залишились без даху над головою.

Соцмережі
Соцмережі

Більше новин про пожежі на Київщині