Вилучено автомобіль його співмешканки, в якому чоловік вчиняв розпусні дії з неповнолітніми / фото поліція Київської області

56-річний житель Київської області підозрюється в розбещенні неповнолітніх.

Читайте такожУ Львові керівника дитячого табору підозрюють у зґвалтуванні 11 дівчатокПро це повідомляє у Facebook поліція Київської області.

Встановлено, що чоловік упродовж кількох років вчиняв розпусні дії щодо ряду неповнолітніх дівчат на території Києва та Обухівського району.

Відео дня

Зокрема, 15-річну киянку, яку він привіз до Обухівщини, де в салоні авто вчинив відносно неї розпусні дії. Також упродовж кількох років він вчиняв розпусні дії відносно 17-річної дівчини та інших невстановлених малолітніх дівчат на території Києва та Обухівщини.

За місцем роботи та у квартирі в Києві, яку зловмисник винаймав разом із співмешканкою, поліція під час обшуків вилучила ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які в подальшому будуть направлені на експертизу.

Також вилучено автомобіль його співмешканки, в якому чоловік вчиняв розпусні дії з неповнолітніми дівчатами.

фото поліція Київської області

За фактом розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України.

Зловмиснику повідомлено про підозру, йому загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Запобіжний захід для нього обере суд.

У МВС повідомляють, що підозрюваний - відомий фотограф. 

фото поліція Київської області

Інші новини на тему