Злочин підтверджують вилучений відеозапис та проведені слідчі дії / facebook.com/mvs.gov.ua

У Запоріжжі власниці нелегального дитячого садка повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства малолітньої дитини.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

За відомостями правоохоронців, 29 травня близько 10:45 на адресу нелегального закладу було викликано бригаду швидкої допомоги, лікарі якої констатували смерть однорічної дівчинки внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом.

Відео дня

Читайте такожПравоохоронці провели обшуки в учасників стрілянини у Броварах

Досудовим слідством встановлено, що того дня близько 9:00 мати дівчинки привела її до жительки будинку на вулиці Авраменко, 1969 р. н., та залишила для догляду.

«51-річна жінка облаштувала заклад у власній трикімнатній квартирі. Не маючи дозвільних документів на подібну діяльність, вказана особа розміщувала оголошення про свої послуги на відомому інтернет-майданчику», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що вилучений відеозапис та проведені слідчі дії дозволили довести причетність власниці нелегального дитячого садка до скоєння особливо тяжкого умисного злочину.

Сьогодні слідчі ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вручили жінці повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за п.2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

До суду направлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.