Чоловіка знайшли 15 січня у розваленому мікробусі / фото Прокуратура Києва

37-річний індус Автар С. прибув в Україну близько трьох років тому з метою потрапити в Європейський Союз. Однак його побили та обікрали на столичному вокзалі, залишивши без документів. Так він і «застряг» у Києві.

Про це повідомляє ТСН.

Чоловік опинився просто неба на Борщагівці, де небайдужі люди допомогли йому неофіційно працевлаштуватися двірником. Автар працював за копійки та мешкав у підвалі, який виділив йому ЖЕК. За словами місцевих жителів, його полюбили, допомагали та підгодовували - розповідають, він був дуже добрим та працьовитим.

Відео дня

Читайте такожУ Києві знайшли мертвим двірника з Індії, якого звільнив та не пустив додому ЖЕК (фото)

10 січня Автар не вийшов на роботу. Не прийшов він і до знайомої пенсіонерки на щоденний обід, на дзвінки не відповідав. Як згодом виявилось, чоловікові стало зле і його госпіталізували з підозрою на аневризму. Утім вже через три дні він опинився на вулиці.

15 січня Автара знайшли мертвим у розваленому мікробусі на вулиці. Після лікарні він не зміг потрапити до своєї нічліжки у підвалі, бо хтось замкнув її на ключ. У 11-градусний мороз Автар був лише у тоненькій сорочці та одному кросівку.

Вас також можуть зацікавити новини