Постраждалих патрульних забрали в лікарню \ Нацполіція Харківської області

У Харкові в ніч на 30 травня на Московському проспекті сталася страшна ДТП за участю правоохоронців, у якій загинуло двоє людей.

Читайте такожЧетверо людей зазнали травм під час потрійної ДТП у Львівській області (відео)

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. "Аварія на Московському проспекті сталася 30 травня близько 00:20. Водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся зі службовим автомобілем Toyota Prius", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Від потужного удару Lanos загорівся, 22-річний водій, який виявився співробітником одного з відділів поліції, а також його пасажирка загинули на місці події.

В результаті ДТП були травмовані поліцейські, які перебували в патрульному автомобілі: 35-річному водієві і 26 - та 23-річним пасажирам автомобіля була надана медична допомога на місці події.

У той же час в патрульній службі уточнили, що одному з правоохоронців вдалося вибратися з пошкодженого службового Prius, він почав гасити полум'я автомобільним вогнегасником, але полум'я вмить охопило Daewoo Lanos.

Від потужного удару Lanos загорівся \ Нацполиция Харківської області

Також наголошується, що постраждалих патрульних забрали в лікарню з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості.

Зараз всі обставини ДТП з'ясовуються \ Нацполиция Харківської області

Зараз всі обставини ДТП і причина, з якої водій Lanos вилетів на зустрічну смугу, встановлюються, матеріали направлені в ГБР.