Бабуся лишила дітей на вулиці біля магазину / Фото Flickr

У Києві на вулиці Північній в Оболонському районі повідомили поліції, що біля магазину вже тривалий час стоїть візочок із двома маленькими дітьми.

Після отримання інформації правоохоронці розшукали бабусю дівчаток віком один та два роки, яка їх залишила, повідомили в поліції, йдеться в сюжеті ТСН.

Читайте такожЗаважала пити: на Житомирщині матір побила однорічну доньку

Відео дня

"До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що поряд із магазином на вулиці Північній тривалий час знаходиться візочок із двома маленькими дітками. За кілька хвилин після отримання інформації поліцейські розшукали родичку дівчаток та встановили обставини, за яких вона їх залишила", - йдеться у повідомленні.

Як виявилось, родина перебуває на обліку як така, що опинилась у складних життєвих обставинах, у зв’язку з ухилянням батьків від виконання своїх обов’язків.

"Нам жінка пояснила, що донька залишила в неї дітей та близько двох місяців вона не з’являється вдома й не цікавиться малечею. А відтак жінка попросила забрати сестричок, написала офіційну відмову та передала їх на піклування державі", - повідомили правоохоронці.

Двох маленьких сестричок бабуся покинула на вулиці / Фото facebook.com/UA.KyivPolice

Після огляду лікарі відвезли сестричок віком один та два роки до медичного закладу для тимчасового перебування. 

В Одесі матір покинула своїх 6 дітей на вулиці разом з неповнолітнім двоюрідним братом. Діти провели на дитячому майданчику та біля ставка дві доби.