За попередніми даними, зловмисники - жителі Дніпропетровської області / Ілюстрація REUTERS

Сьогодні в Одесі затримано двох зловмисників, які намагалися привласнити розташовану в центрі міста будівлю Державної фіскальної служби.

Читайте такожНа столичному Подолі за загадкових обставин "обчистили" банкомат у будівлі дитячої поліклініки

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, зловмисників затримано 20 жовтня поліцейськими, які діяли під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Відео дня

«Встановлено, що зловмисники ініціювали перед приватним нотаріусом - держреєстратором питання про реєстрацію за іншою особою права власності на будівлю площею понад 2 тис. кв. м у центрі Одеси», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зловмисники надали нотаріусу підроблені документи і передали 40 тис. дол. нібито як подяку за перереєстрацію права власності. Відразу після цього чоловіків затримали.

Як уточнив УНІАН представник прокуратури, будівля, про яку йдеться, розташована на вул. Велика Арнаутська, а затримали підозрюваних на вул. Торговій, де розміщений офіс згаданого нотаріуса.

За попередніми даними, зловмисники - жителі Дніпропетровської області.

Зараз триває проведення невідкладних слідчих дій, за результатами яких буде вирішено питання повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу затриманим, зазначили в прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи обласного слідчого управління ГУ НП за ч. 2 ст. 368-4 (підкуп), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Інші новини, які можуть вас зацікавити