У Києві жорстоко вбили рибалку / фото kyiv.npu.gov.ua

Поліцейські затримали молодиків, які вбили рибалку, щоби заволодіти його автівкою і погасити кредити.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Читайте такожНа Київщині ввели план-перехоплення через перестрілку в Броварах: наразі затримано 11 осіб

Кілька днів тому киянка повідомила у поліцію про зникнення її 44-річного чоловіка. Він поїхав на своїй автівці на риболовлю і не повернувся, а його телефон вимкнений.

Правоохоронці, переглянувши камери відеоспостереження, знайшли автівку зниклого чоловіка на території Київської області. Водій автівки повідомив, що купив її кілька днів тому у товариша за 1800 доларів.

Правоохоронці вийшли на слід двох молодиків, які виявилися причетними не тільки до продажу іномарки, а й до зникнення власника машини.

Поліція встановила, що зловмисники навмисно обрали безлюдне місце. Побачивши рибалку, а біля нього – автівку, вони вдарили його ножем у спину й шию, затягнули у воду і втопили. Потім перенесли тіло у його ж автівку і вивезли на пустир, де закопали в ямі, яку заздалегідь підготували. За отримані від продажу автівки кошти зловмисники погасили свої кредити.

Правоохоронці за підозрою у вчиненні злочину затримали уродженця Луганщини, 1999 року народження, та киянина 1996 року народження. Під час затримання у них вилучили частину грошей, лопату та інші речові докази, які направили на експертизу.

Зловмисникам загрожує від 15 років позбавлення волі / фото kyiv.npu.gov.ua

Кримінальні провадження розслідуються за частиною другою статті 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та частиною третьою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Житомирській області орендар ставка розстріляв з мисливської рушниці сімох людей.