У поліції прокоментували резонансне вбивство / Фото УНІАН

У поліції прокоментували жорстоке вбивство подружжя, яке сталося напередодні в Одеській області.

Як повідомляє ТСН, правоохоронці розглядають кілька версій злочину в селі Шабо Білгород-Дністровського району. За словами старшого інспектора сектору моніторингу Білгород-Дністровського відділу поліції Наталії Заремби, поки серед версій розглядаються наступні: бізнес, неприязні стосунки і корисливі мотиви.

Читайте такожМоторошне вбивство у Києві: двоє молодиків втопили та закопали рибалку, щоб продати його авто (фото, відео)

Відео дня

За словами інспектора, вбитий 47-річний чоловік був підприємцем, у нього був сезонний бізнес з прокату водного транспорту. 37-річна жінка підприємцем не була, але допомагала чоловікові. В офіційному шлюбі вони не були. "Приватним підприємцем був тільки чоловік, жінка не була, але працювали вони разом. Бізнес був сезонний з прокату водного транспорту. З того і жили. Щоб вони були дуже багатими, я б не сказала. Так, вони дійсно мають вогнепальні і ножові поранення, але від чого точно настала смерть поки точно сказати не можна", - сказала Наталія Заремба.

Вона також додала, що очевидців події не було і поліція з'ясовує всі обставини вбивства. "Точно сказати, що в хаті нічого не пропало поки не можна, оскільки родичі поки не сказали, що нічого не взяли", - зазначила інспектор і додала, що спільних дітей у подружжя не було, однак у чоловіка є діти від першого шлюбу.

Раніше УНІАН повідомляв про жорстоке вбивство двох людей в Одеській області.