Віталій Кличко / фото kiev.klichko.org

Мер столиці Віталій Кличко пролобіював ухвалення Київською міською радою рішення про передачу на безоплатній основі 10 гектар землі забудовнику Вагіфу Алієву під будівництво торгово-розважального центру.

Про це повідомив народний депутат Олександр Дубінський у своєму влозі на YouTube, розповівши і про низку інших резонансних рішень, проведених міським головою через Київраду.

«Те, що творить в Києві Кличко - це просто пі...ц, і останні сесії Київської міської ради це дуже чітко демонструють. Під час цих сесій в центрі столиці віддають під забудову історичний парк льотчика Чкалова прямо в посольському кварталі», - повідомив Дубінський.

Відео дня

Окремо він зупинився на «подарунку», який з подачі Кличка Київрада зробила забудовнику Вагіфу Алієву.

«На останній сесії Київради (в четвер, 30 липня) безкоштовно віддають одному з найбільших забудовників Вагіфу Алієву приблизно 10 гектар землі, щоб він побудував 450 тис. кв. м торгово-розважального центру. Ось такий от подарунок від міста, прямо напередодні виборів», - констатував парламентарій.

Він обурився тим рівнем корупції, в який все глибше занурює столицю Віталій Кличко.

«Орендарям комунального майна прощаються платежі в бюджет міста. Не стягуються земельні податки зі Злочевського і його подільників. Гроші місту не потрібні - а потрібні зашквар і корупція, в які Кличко занурюється все глибше і глибше. Ми, якщо хочемо побудувати тут справжню європейську столицю, повинні з цим боротися і домагатися прозорості міських фінансів», - резюмував Олександр Дубінський.