У Києві заради реклами знищили дерево / Facebook

На вулиці Січових Стрільців знищили велику магнолію - дерево заважало встановити на найближчій стіні рекламний щит.

Читайте такожУ столичному парку «Сирецький» невідомі викопали нововисаджені туї (фото)

Про це повідомляють користувачі Facebook.

Відео дня

"На Артема (вулиця Січових Стрільців – ред.) заради цього щита знищили красиву магнолію. Знаю, що чимало хто любив, милувався. Для когось це було дуже особистим і знаковим деревом», - написала Галина Морозова, опублікувавши фото з місця подій.

На знімках можна бачити, що після установки рекламного щита від колись квітучого дерева залишився один стовбур. У коментарях користувачі висловлюють обурення з приводу ситуації.

Скріншот

Як повідомляє «КиївMedia", обурені кияни звернулися з цього приводу до КМДА та КП «Київреклама». Комунальники відповіли, що поділяють це обурення, і направили всі дані про власника рекламної конструкції в КО «Київзеленбуд».

Пізніше інформацію прокоментували у LG Electronics Ukraine. У компанії заявили, що з’ясовують обставини пошкодження дерева магнолії перед бордом з рекламою ЖК Creator City.

"Замовник вказаної реклами розпочав комунікацію щодо розміщення рекламного носія та обирав місце його розташування у грудні 2020 року, коли дерево, на жаль, вже було пошкоджене, і не міг знати про причини та час його пошкодження", - заявляють у LG.

"Незважаючи на той факт, що LG Electronics Ukraine та ЖК Creator City не є причетним та/або відповідальним за пошкодження магнолії, ми підтримуємо обурення киян з приводу ситуації, що склалася, та маємо намір взяти участь в ініціативі озеленення Києва", - додали в компанії.

Вас також можуть зацікавити новини