Серед таких - п'ять знаків Зодіаку / фото slovofraza.com

У деяких знаків Зодіаку, як вважають астрологи, запас сил та енергії більший, ніж в інших.

Серед таких вони виділили Близнюків, Стрільців, Козерогів, Левів і Водоліїв, передає SlovoFraza.

Близнюки

Відкривають список Близнюки — у народженої під цим сузір'ям людини енергії стільки, ніби їй видали подвійний запас. Близнюки сповнені активної творчої енергетики, тому їх часто вважають екстравертами, хоча не всі вони отримують від сили соціуму.

Відео дня

Стрілець

Значною кількістю енергетики володіють й типові Стрільці. Їм потрібен каталізатор — щось, що запустить їхній внутрішній «двигун», допоможе проявитися всьому енергетичного потенціалу. Це може бути хобі, незвичайний випадок у житті, який все переверне з ніг на голову, доленосне знайомство або гаряче улюблена робота.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким пощастить цього тижня

Козеріг

Козероги — найбільш активні представники знаків Зодіаку стихії Землі. Завзятість Козерогів — їхня відома риса, і вони знайдуть в собі стільки сил, скільки потрібно, щоб втілити мрії в життя, довести правоту, докопатися до істини. І на відміну від багатьох, енергію вони беруть не ззовні, вони черпають її із внутрішніх ресурсів.

Лев

Лев — знак Зодіаку, відзначений впливом Сонця. Леви часто сильні фізично, привабливі зовні, у них багато ентузіазму, привабливий імідж. А причина у високому запасі вітальних, життєвих сил. Саме Леви можуть танцювати в клубі мало не до ранку, після відпрацювати цілий день, провести пару блискучих зустрічей, а потім обговорити це з друзями дорогою у фітнес-клуб.

Водолій

Водолії — активні дослідники життя, які люблять рух у будь-якому його вигляді. Вони часто захоплені спортом, творчою хобі або благодійністю. Це ті люди, які щедро діляться своєю енергією, не втрачаючи її, а лише набуваючи — до них тягнуться корисні знайомства і зв'язки, оточуючі теж прагнуть бути з Водоліями на одній хвилі, вигідні пропозиції немов самі собою йдуть у руки.

Раніше астролог Павло Глоба назвав два знаки Зодіаку, яким катастрофічно не пощастить у жовтні.