З'явився гороскоп на сьогодні, 19 вересня / slovofraza.com

19 вересня – сприятливий час для професійної діяльності. У четвер ви можете сміливо братися за складні завдання або тривалі проекти.

Якщо хочете справитися з роботою швидше, зверніться по допомогу до колег або партнерів, радить астролог Павло Глоба, слова якого передає SlovoFraza.

Овен

19 вересня вас може турбувати печінка. Крім того, ймовірні емоційні перевантаження. Виключіть зі свого раціону копчені та жирні страви. Можливо, вам варто освоїти танець живота? Він корисний як для фігури та настрою, так і для поліпшення травлення.

Відео дня

Тілець

Сприятливе вкладення великих коштів у підприємства, які згодом виявляться непотрібними, занадто дорогими й не принесуть реальної віддачі. Вирішуйте проблеми традиційними, знайомими вам методами та вчасно. Вечір краще провести в спокої та самотності.

Близнюки

Товариськість і комунікабельність зроблять вас незамінним учасником дружніх посиденьок, під час яких відбудуться знайомства з цікавими особистостями. Покажіть себе з кращого боку, але не беріться за виконання відповідальних доручень.

Рак

День символізує мрії. Все, що запланували, будете мати у своєму багажі. Сприятливі контакти, накопичення інформації, торговельні угоди, подорожі, проектування нових справ. Намагайтеся не запрошувати гостей.

Лев

Вплив планет негативно позначиться на діловій і фінансовій сфері діяльності Левів. Особливо обережними повинні бути люди, пов'язані з громадськими фінансами, — яке-небудь порушення загрожує великими неприємностями.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця вересня

Діва

Вплив планет виразиться в підвищеній стомлюваності, сонливості, зниженні тонусу. Емоційний заряд Дів вичерпується. Перенесіть на пізніший період ділові зустрічі з малознайомими партнерами.

Терези

Цей день — чудовий період для матеріальної сфери. Ви на шляху до збільшення доходів. Любовні побачення і спілкування з приятелями минуть чудово. Не відкладайте візити в банк та інші фінансові органи. Будьте гнучкими при контактах з людьми, і тоді вам буде легко ладити як з домочадцями, так і з колегами.

Скорпіон

День обіцяє успіх у багатьох справах і починаннях. Робота принесе вигідні контракти та цікаві пропозиції. У вашому будинку можуть з'явитися нові люди, а також можливе поповнення в сімействі. Озирніться навколо, і ви побачите поруч віддану вам людину.

Стрілець

19 вересня багато ваших планів увінчаються успіхами. Ваші справи підуть вгору, але частина друзів піде від вас. Вам доведеться спиратися на підтримку покровителів і начальства. Цей день буде вдалим, якщо ви укріпитесь у своїх переконаннях і будете наполегливо йти до мети.

Козеріг

19 вересня можуть виникнути проблеми на роботі, в сім'ї та у стосунках з родичами. Від вас буде потрібно більше сил і уваги приділити відновленню і зміцненню старих зв'язків, наданню допомоги своїм близьким.

Водолій

Придумавши ідею, Водолії можуть активно взятися за справу, проте багато хто не знайде мотивації для старанної праці. Налаштовуйтеся на те, що робота повинна приносити гроші, а задуми завжди реалізовуватися і приносити значний успіх.

Риби

Ймовірні несподівані перешкоди в справах та посилення інтриг суперників, а біржові кризи і різкі скачки курсів валют і цінних паперів можуть погіршити матеріальний стан як впливових Риб, так і пересічних громадян. Неординарні рішення допоможуть впоратися з проблемами.