Гороскоп для кожного знаку Зодіаку на понеділок / sb.by

Зірки гороскопу закликають бути обережнішими зі своїми почуттями і бажаннями: 23 вересня емоції можуть перехльостувати через край. Так, звичайний шопінг може вилитися в безглузді витрати, випадкове знайомство – обернутися зрадою, а вечірка з друзями – затягнутися до ранку, тому краще уникайте непотрібних спокус.

Втім, цього феєричного дня творчий потенціал, інтуїція, товариськість і креативність будуть на висоті – використовуйте це, щоб отримати приємні дивіденди, пише 1001goroskop.

Овен

Завтра Овна в розпал дня можуть раз у раз вибивати з колії якісь турботи або невирішені питання: вдома – робочі проблеми, а на роботі – домашні. Це зробить його розсіяним і здатне привести до непорозумінь і збоїв. Зірки гороскопу радять Овну 23 вересня не відволікатися на сторонні думки і почуття, інакше кількість його проблем може зрости.

Відео дня

Телець

Впродовж дня 23 вересня від Тельця буде потрібно вміння тримати руку на пульсі подій і пристосовуватися до мінливої ситуації. Якщо йому це вдасться, він зможе витягти для себе чимало вигод – зокрема, пов’язаних зі своїми доходами. Якщо ж ні – то просто залишиться при своєму. Ну а щасливими шансами долі скористається хтось із його спритних конкурентів.

Близнюки

Близнюки навряд чи упустять свою вигоду, в якому б несподіваному вигляді вона до них в руки ні пливла! Близнюки будуть буквально нюхом відчувати наближення грошей і зуміють використовувати найменший шанс для поповнення свого гаманця. 23 вересня – відмінний день для укладання угод, покупок і продажів, обговорення фінансових ідей або влаштування на роботу. А також для розмови з начальством про підвищення зарплати.

Читайте такожГороскоп на жовтень 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає успіх і процвітання

Рак

23 вересня Рак може з подивом виявити, що оточуючі несвідомо тягнуться до нього. А все тому, що і сам Рак цього дня буквально випромінює спокійну впевненість, яка так імпонує всім, хто з ним поруч. Зірки гороскопу радять Раку запам’ятати це відчуття. Спробуйте повертатися до нього знову й знову, і ви здивуєтеся, яким чарівним чином це відіб’ється на вашому житті!

Лев

23 вересня Льву допомагатиме його яскраве образне мислення. День наділяє його творчою жилкою і живою уявою, яку Лев може застосувати в будь-яких справах. Зірки гороскопу обіцяють, що цього дня Лев зі своїм свіжим поглядом на світ здатен знайти несподіване рішення проблеми або розгледіти помилку там, де її в упор не бачать інші. Його очам буде доступно набагато більше, ніж зазвичай, і цим треба користуватися.

Діва

Навіть сама скептично налаштована Діва 23 вересня має шанс зіткнутися з низкою збігів. Вони можуть бути пов’язані зі справами Діви або ж із тим, що відбувається навколо неї. Можливо, в усьому будинку вийде з ладу техніка або хтось помилиться кілька разів поспіль. Не дивно, що все це буде вибивати Діву з колії, заважаючи зосередитися на справах.

Терези

У Терезів 23 вересня буде рідкісна можливість заручитися заступництвом якоїсь високопоставленої особи. Терези здатні справити хороше враження і в метушливій атмосфері офісу, і в суворій переговорній, і на корпоративній вечірці, і просто по телефону. Іншими словами, Терезам варто тримати напоготові свої козирі весь день: доленосна розмова з начальством може відбутися в будь-який момент!

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця вересня

Скорпіон

Зірки гороскопу обіцяють Скорпіону успіх в будь-яких справах, пов’язаних зі спілкуванням. Його комунікативні таланти будуть на висоті! Йому навіть може здаватися, що на його шляху взагалі немає перешкод! Що ж, 23 вересня дійсно можливо майже все – скористайтеся цим, щоб вивести своє життя на новий рівень.

Стрілець

Дрібні нестиковки і неприємності 23 вересня змусять Стрільця мобілізуватися і показати все, на що він здатен! День наділяє його діловою активністю, енергійністю, вмінням швидко схоплювати суть і вирішувати питання на ходу. Цей день є відмінним шансом для Стрільця зарекомендувати себе перед оточуючими – другий такий навряд чи йому випаде найближчими тижнями.

Козеріг

23 вересня голова Козерога буде настільки забита різними питаннями, що він ризикує впасти в ступор! Особливо якщо перед ним буде поставлено завдання, розібратися з яким Козерогу необхідно в дуже стислий термін. Однак яким би щільним не був графік, зірки гороскопу радять Козерогові для початку взятися за щось одне. Краще довести до кінця одну невелику справу, ніж весь день ганятися за десятьма зайцями і в підсумку нікого не впіймати.

Водолій

Завтра секрет успіху Водолія в тому, щоб діяти не поодинці, а в команді! Якщо він зуміє відчути себе гвинтиком у налагодженому механізмі, то ніякі негаразди не зможуть вибити його з колії. Відповіді на одні питання він отримає сам, на інші – запитавши поради у оточуючих. Та й сам Водолій упродовж дня не раз допоможе тим, хто цього потребує. «Відчуття ліктя і взаємовиручка» – з цим девізом Водолій цього дня здатен зробити неможливе!

Риби

23 вересня події довкола Риб будуть відображенням їхніх власних вчинків, думок і почуттів. «Що посієш, те й пожнеш» – девіз завтрашнього дня. Зате всі альтруїстичні пориви і добрі справи теж не залишаться непоміченими, повертаючись до Риб сторицею. Ставтеся до інших так, як хотіли б, щоб ставилися до вас, – і ви не пошкодуєте.