Невдачі на цьому тижні чекають чотири знаки Зодіаку / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на тиждень з 14 по 20 жовтня.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким не пощастить у цей період, пише SlovoFraza.

Овен

Для Овнів все починається не з найбільш позитивної ноти, тому що понеділок - день небезпек, страхів та невдач. Планети й зірки опиняться у невдалому становищі, що позначиться на впевненості цих людей. Знайти компроміс виявиться неймовірно складним завданням.

Відео дня

Скорпіон

На роботі Скорпіонам варто проявити обережність у поводженні з грошима. Те ж саме стосується Скорпіонів в плані здійснення покупок — краще не захоплюватися витратами до кінця тижня, особливо 15 числа, коли планети й зірки будуть негативно налаштовані.

Читайте такожГороскоп на 15 жовтня: яким знакам Зодіаку астролог обіцяє вдалий день, а на кого чекають труднощі

Козеріг

У Козерогів найбільш несприятливим днем тижня може стати неділя. У цей день краще побути вдома і на самоті, бо побачення можуть зірватися, а самотнім Козерогам нові знайомства позитиву не принесуть. На вихідних краще займатися домашніми справами, духовними практиками, відпочивати тілом і душею.

Риби

У фінансовому і робочому плані цей тиждень буде не найвдалішим часом. Павло Глоба зазначає, що в деяких ситуаціях доведеться ризикувати, в інших - заплющувати очі на чужу нерозсудливість і чужу лінь. Настрій Риб буде вразливим, тому краще остерігатися людей, які постійно випромінюють негатив. Також не варто й самим Рибам зриватися на близьких людей, тому що зруйнувати довіру і любов набагато простіше, ніж побудувати. Тиждень дуже складний і небезпечний, але це не означає, що не буде часу для яскравих позитивних емоцій.

Раніше з'явився гороскоп на тиждень, 14-20 жовтня 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.