Астролог дав прогноз на завтра, 23 листопада / фото ostrnum.com

23 листопада 2019 року не слід когось судити, критикувати, звинувачувати або мучити своїми примхами.

Субота, швидше за все, буде мати вибухонебезпечний емоційний настрій. Будь-яка необережна фраза –  й вибухне конфлікт, через який вихідні будуть зіпсовані. Про це йдеться у гороскопі Павла Глоби на сьогодні для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам субота, швидше за все, здасться досить одноманітною. Як варіант, можна виїхати незнайомим маршрутом, або відвідати давніх друзів, вивчити незвичайне хобі, відвідати популярні тренінги або знайти інші джерела позитиву. Сімейним Овнам має сенс сховатися від зовнішнього світу у товаристві своєї половинки.

Відео дня

Тілець

У Тільців 23 листопада може зрости особиста чарівність. Це відмінний фундамент, щоб заводити романтичні та ділові знайомства, спілкуватися, жартувати, організовувати різноманітні заходи, влаштовувати розіграші для близьких друзів.

Близнюки

Близнюкам у цей день не рекомендується ставити експерименти в коханні. Ймовірно, що щось піде трохи не так, й результат цих експериментів виявиться непередбачуваним. Найкращий сценарій суботи – повернення до справ, які постійно відкладали на потім.

Рак

Ракам у цей день може усміхнутися везіння. Можливо, хтось виграє в лотерею, хтось знайде спонсора для своїх креативних ідей. Деякі Раки з вигодою позбудуться старих речей, продавши їх через популярну дошку оголошень. Субота підходить для великих покупок. Це оптимальний період для тих, хто вирішив оновити інтер'єр, придбати автомобіль або зайнятися купівлею нерухомості.

Лев

Леви в цей день можуть сміливо брати участь у будь-яких видах змагань. Шанс на успіх дуже великий, але багато чого буде залежати від власної кмітливості (сміливості, сили, завзяття). Вечір суботи, швидше за все, завершиться в колі близьких людей.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку скоро чекають серйозні любовні потрясіння - прогноз астрологів

Діва

Багатьом Дівам у цей день захочеться блиснути красномовством, дотепністю і красою. Є шанс залучити великий суспільний інтерес, якщо заздалегідь подумати про вдале вбрання (зачіску, вигідну поведінку в цілому). Не слід оцінювати людей за одягом.

Терези

Терези в цей день не застраховані від дрібних життєвих проблем. У жодному разі не займайтеся ремонтом, якщо в ньому не сильні (особливо, якщо йдеться про несправність електроприладів). Може спровокувати розчарування візит до перукаря, косметолога або купівля якихось побутових речей.

Скорпіон

Скорпіонам 23 листопада 2019 буде корисно довше поспати, вдосталь поїсти або побалувати себе чимось приємним. Важливо повністю відновити фізичний та емоційний потенціал, витрачений протягом робочого тижня. Не відкидайте запрошення на якийсь захід.

Стрілець

Стрільці сьогодні, швидше за все, будуть злегка неметкі. Високий ризик стати жертвою осінньої хандри. Не можна виключати, що причиною апатії стане втома від напруженого графіка життя. У всіх перерахованих ситуаціях буде корисно на якийсь час змінити обстановку.

Козеріг

Козерогам у цей день рекомендується вирушити по покупки. Висока ймовірність, що вдасться придбати багато цінних речей за зниженою вартістю. Везіння також передбачається у сфері почуттів. Дійте, якщо є мета підкорити якусь сувору особу протилежної статі.

Водолій

Деякі Водолії 23 листопада будуть надто прискіпливі. Постарайтеся не зіпсувати суботу ні іншим, ні собі. Перш, ніж когось критикувати, подумайте – чи потрібна ця критика. Небажано давати поради рідним, зловживати довірою старшого родича.

Риби

Риби у цей день зможуть випадково проникнути туди, де й не планували опинитися. Висока ймовірність стати випадковим свідком конфлікту найближчих сусідів або несподівано розкрити чийсь секрет. Постарайтеся швидше переключити увагу на щось інше. Є сенс зайнятися справами сім'ї, навести лад у документах або в особистих речах.