Астрологи стверджують, що Місяць чинить потужний вплив на людину / REUTERS

Місяць з давніх часів вважається одним з найважливіших небесних світил, що чинить вплив на життя людини. Астрологи вважають, що положення і фаза Місяця в небі дозволяють передбачати важливі події, успішність, емоції і навіть стан здоров'я людини.

Для визначення фаз і положення Місяця використовуються спеціальні місячні календарі, які побудовані навколо її руху навколо Землі. Місячний календар на грудень 2019, якщо вірити астрологам, допоможе визначити сприятливі та несприятливі дні, врахувати вплив місячного циклу на самопочуття і застерегти про найбільш небезпечні періоди передноворічного місяця.

Читайте такожГороскоп на грудень 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає успіх, а кому не уникнути катастрофи

Місячний календар – грудень

Фази місяця на представленому календарі розраховані станом на початок доби – опівночі, для Києва. У полі кожного дня вказано знаходження Місяця в одному зі знаків Зодіаку (вгорі праворуч), а також назву фази Місяця, або початок (чи перехід) місячної доби.

місячник.рф

Сприятливі дні у грудні

За прогнозами астрологів, сприятливими днями місячного календаря можна вважати 1, 7, 17, 21 та 31 грудня.

1 грудня – Місяць у Водолії. Вдалий день для пошуку нових друзів, налагодження відносин з колегами і керівництвом. У цей місячний день зростає і сексуальна енергетика людини.

7 грудня – Місяць в Овні. День, коли раніше вибудовані проекти і плани почнуть приносити перші плоди. Вдалий день для запуску нового бізнесу.

17 грудня – Місяць у Дівах. День творчості і активності. Зірки будуть прихильні до тих, хто виявляє мужність і самовіддано трудиться заради загального блага.

21 грудня – Місяць у Терезах. День освіти та лікування, сприятливий для здобуття нових ідей і підкорення своєї фізичної природи.

31 грудня – Місяць у Рибах. День розкриття здібностей і внутрішнього потенціалу. Загострюється інтуїція, здатність до яснобачення та матеріалізації. Розпочаті в цей день справи можуть здійснити глибокий вплив на життя людини.

Астрологи попереджають про небезпечні дні в грудні / фото pixabay.com

Несприятливі дні в грудні

4, 12, 19 і 26 грудня астрологи рекомендують поберегти себе і проявити обережність.

4 грудня – місяць у Рибах. Рекомендується проявити розсудливість у відносинах з колегами. Невирішені проблеми можуть знову дати про себе знати.

12 грудня. В цей день варто поберегти здоров'я. Протипоказані споживання алкоголю і сексуальні відносини.

19 грудня – Місяць у Дівах. День розгулу різноманітної нечесті. Підвищується ризик піддатися різноманітним спокусам.

26 грудня – Місяць у Козерозі. Остання місячна криза року. У цей день найкраще обривати непотрібні зв'язки, позбавлятися від старих речей і важких думок. По можливості краще уникати глибоких водойм.

Місячний календар стрижок – грудень 2019

Вважається, що вибравши для стрижки сприятливий місячний день, можна позбутися від негативу і зберегти життєву силу.

У грудні 2019 такими днями можна вважати 2, 3, 9, 10, 17 грудня. Небажано стригтися 13 і 22 грудня.