Що чекає знаки Зодіаку на цьому тижні / thewallpaper.co

Астролог Павло Глоба поділився порадами на прийдешній тиждень з 20 по 26 січня.

Цей тиждень обіцяє бути досить нейтральним, з деякими прихованими проблемами та позитивними сторонами, передає SlovoFraza.

Читайте такожАстролог спрогнозував, що чекає Крим та Донбас у 2020 році

Відео дня

Овен

Овнам доведеться бути уважним у бізнесі та на робочому місці, тому що можуть з'явитися нові недоброзичливці. 22 числа краще бути обережнішим зі словами і вчинками на адресу колег і близьких. Можна наткнутися на сварку або серйозний конфлікт.

Козеріг

Найбільш несприятливим днем можна назвати вівторок. Цього тижня саме цей день затьмарить негативна енергетика зірок і планет. Крім цього Павло Глоба радить Козерогам проявляти якомога більше уваги до близьких, бути щедрими й боротися з ревнощами, заздрістю, образами. Взаєморозуміння в родині та в колективі коштує найбільше. Козерогам необхідно досягати його будь-якими шляхами. Можливо, доведеться піти на жертви, щоб домогтися прихильності тієї чи іншої людини.

Риби

У Риб на початку тижня буде досить важкий період часу, тому що в понеділок зірки і планети стануть деструктивними. Бажано остерігатися неприємних людей і поменше спілкуватися з тими, кому складно довіряти. Велика ймовірність зустріти на своєму шляху енергетичних вампірів. Також астролог радить залишати в секреті всі свої плани й бажання. Недоброзичливці можуть скористатися цими знаннями, щоб позбавити Риб мрії.