Розташування небесних тіл обіцяє Тельцям позитивні зміни у сфері особистого життя / vietucnews.net

Гороскоп кохання на зиму 2020 року склав відомий екстрасенс і астролог, переможець проекту "Битва екстрасенсів" та експерт програми "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов.

Про це пише "КП" в Україні".

Любовний гороскоп на 2020 рік: Овен

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку - головних щасливчиків цього тижня

Відео дня

Середина зими - прекрасний час для сімейних Овнів, щоб поговорити зі своїм партнером про важливі спільні плани та перспективи. У цей період у вас є всі шанси не тільки прийти до спільного знаменника в спірних питаннях, але і вирішити давні розбіжності і конфлікти. Не пропустіть такий момент! Одиноким ж сердцям варто бути обережніше з новими знайомствами в лютому – є ризик розчарувань.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Телець

Розташування небесних тіл обіцяє Тельцям позитивні зміни у сфері особистого життя. Не виключено, що в сімейних відносинах знаків настане новий етап, до якого вони давно йшли. Самотніх представників знаку перспективними знайомствами порадує лютий.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Близнюки

Цей період обіцяє Близнюкам чимало конфліктів в особистій сфері. Представники знаку, самі того не помічаючи, можуть надмірно критикувати близьких і провокувати сварки з коханими людьми. Рада зірок – частіше дивитися на себе зі сторони і не давати волю емоціям. Оскільки розбіжності, початок яким покладено в кінці зими, можуть стати затяжними.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Рак

В середині зими сімейні Раки можуть помітити, що в їх відносинах з партнером з'явився невеликий холодок. Але не поспішайте звинувачувати в усьому свою половинку. Відновити колишню пристрасть допоможе саме ваша ініціатива. Рада зірок - порадуйте коханої людини романтичним сюрпризом.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Лев

У цей період надмірна зайнятість на роботі підштовхне Львів до переживань, з якими вони спробують впоратися самостійно, замкнувшись у собі. Але не варто забувати, що вашу відстороненість партнер може сприйняти як холодність і байдужість. І, як результат – проблеми у відносинах не змусять себе чекати. Щоб цього уникнути, не бійтеся поділитися з коханою людиною тим, що у вас на душі.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Діва

В кінці зими Діви опиняться в центрі уваги протилежної статі. А тому компліменти і флірт вам гарантовані. Одиноким серцям варто частіше виходити в світ – не за горами перспективне знайомство. Сімейним ж знаків зірки радять уникати недомовленості у відносинах з партнером. Фантазія вашого улюбленого людини може намалювати проблеми там, де їх зовсім не було.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Терези

Одиноким Терезам зірки радять у лютому придивитися до свого оточення. Швидше за все, ви в упор не помічаєте претендента на ваше серце. Сімейним же знакам варто частіше прислухатися до власної інтуїції – вона вбереже від можливих помилок у відносинах з партнером краще будь-яких дружніх порад.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Скорпіон

У цей період зірки радять сімейним Скорпіонам уникати критики і уїдливих зауважень на адресу партнера. Реакція коханої людини може виявитися зовсім не такою, як ви розраховували. Тим же представникам знака, чиє серце вільно зірки обіцяють кардинальні зміни в особистому житті.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Стрілець

В кінці зими Стрільцям варто пам'ятати про те, що ваш партнер не вміє читати думки і вгадувати ваші бажання. А тому намагайтеся частіше говорити з коханою людиною по-душам і не умалчивайте про свої образи. Інакше вони можуть зібратися в величезний ком, який прокотиться відносин серйозним конфліктом.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Козеріг

Самотнім представникам знака зірки радять бути відкритішою і частіше виходити у світ. Зараз у вас є всі шанси розлучитися з набридлим холостяцьким статусом. Сімейним ж знаків варто виявляти максимум такту і дипломатії у відносинах з коханою людиною - ваш партнер може бути дуже вразливим у цей період.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Водолій

Кінець січня порадує Водоліїв позитивними змінами у сфері особистих відносин. Тим представникам знака, які ще не зустріли свою долю, зірки обіцяють низку перспективних побачень. Сімейних ж представників знаку партнер потішить приємним сюрпризом – будьте готові до наступного кроку.

Любовний гороскоп на 2020 рік: Риби

У цей період зірки обіцяють Рибам чимало внутрішніх змін. Швидше за все, представники знаку зможуть на багато речей подивитися по-новому, включаючи і ставлення до себе. А тому зовсім не дивно, що слідом за цим настануть і серйозні зміни в особистому житті. Головна умова – не сидіти в чотирьох стінах і більше бувати на увазі. Зараз у самотніх знаків є всі шанси зустріти свою любов.