В цю пору доля буде сприяти тим, хто добре слухати / tv.ua

Гороскоп на середу, 19 лютого 2020 року, передбачає день, в який добре вдаватиметься розв'язувати непрості питання. В цю пору доля буде сприяти тим, хто добре слухати.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

У відносинах з іншими у вас буде непереборне бажання відстоювати свою позицію. Скористайтеся цим у доречних ситуаціях. Сімейним людям занадто сильно тиснути на рідних все ж не варто – відкрийте своє серце для тепла.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірний успіх навесні

Телець

Сьогодні Тельцям знадобиться стриманість та розсудливість, які допоможуть уникнути неприємних ситуацій. Це правило буде діяти для всіх сфер життя – від справ на роботі, до відносин з рідними. Вам під силу буде уникнути конфліктів, однак бажання кинутися в необдуманий спір буде сильним.

Близнюки

Рекомендується скласти план дій, які потрібно виконати, щоб досягти своєї мрії і планів. Вигідні дивіденди принесе час, витрачений на навчання.

Рак

Сприятливими будуть заняття, спрямовані на власний розвиток – самоосвіта, легкий спорт, медитація. Відведіть більше часу на відпочинок і відновлення сил.

Лев

Будьте щедрими та щирими у першу чергу стосовно своїх рідних людей. Вечір краще провести в колі родини або на самоті. Від деструктивних занять і важкої їжі краще відмовитися.

Діва

Читайте такожАстрологи розповіли, чого кожному зі знаків Зодіаку необхідно позбутися цього року

Командна робота – ось що вам буде вдаватися сьогодні найкраще. Використовуйте цю можливість ефективно і віддайтеся справі сповна. Вам добре вдаватиметься уникати маніпуляторів і тих, хто хоче нечесно використовувати ваші сили і таланти.

Терези

З боку здаватиметься, що цей день ви проведете нудно, але насправді нотки консерватизму вам сподобаються. На роботі можливі несподівані витівки колег, проте ваш внутрішній спокій ці ситуації не порушать.

Скорпіон

Стабільність – головне слово для Скорпіонів у цей день. Найімовірніше, що все буде йти так, як ви планували, і на ваш комфорт і плани ніхто не буде зазіхати.

Стрілець

Вам може випасти можливість раз і назавжди вирішити делікатні справи, які тягнуться вже давно. Не переживайте – з непорозуміннями впоратися вдасться, а список тем для з'ясування зменшиться.

Козеріг

Читайте такожМістична дата 20.02.2020: астрологи розповіли про небезпеки та особливості цього дня

Ближче до вечора вам може захотітися провести час не так, як зазвичай. Не пропустіть можливість додати нових емоцій в життя – добрими супутниками будуть знайомі чи колеги.

Водолій

У цей день можливі несподівані фінансові надходження, які вас приємно здивують. Справи любовні будуть вдаватися як ніколи легко і Водоліїв може просто таки тягнути фліртувати.

Риби

У відносинах з близькими пам'ятайте, що вони не можуть читати ваші думки. Тому висловлюйте свої бажання, а не сподівайтеся, що про них здогадаються. Вечір краще провести вдома або за спокійною прогулянкою.