Названо найбільш несумісні знаки Зодіаку / фото pixabay.com

Mи вcі шукаємо другу пoлoвинку, навіть не підозрюючи, щo зірки вжe дaвнo пpoпиcaли нам ідеальні комбінації по знаку Зодіака.

Однако також є такі особи, від яких краще триматися подалі. Гороскоп сумісності назве три найбільш несумісних знаки Зодіаку, пише slovofraza.

Телець + Стрілець

Цим людям досить складно знаходитися поруч, як в дружбі, так і в романтичних відносинах. Знаки зодіаку Телець і Стрілець абсолютно різні. Вони відрізняються за принципами, пріоритетами, швидкістю руху вперед і способом життя. Можна сказати, що це зіткнення минулого й сьогодення. Телець є борцем за сімейні цінності, стабільність і спокій. Його ідеальний світ - це комфортна обстановка, де нічого ніколи не зміниться. Стрілець - людина моменту й шукач пригод. Він охоче йде проти традицій і не боїться експериментувати у них різні погляди на витрати, матеріальні питання і побут. Стрільцеві не подобається впертість партнера, а Телець не може довіритися настільки непостійному знаку Зодіаку. В результаті їх життя перетвориться на вічні суперечки і прирікання. Звичайно, шанс є, тому що між ними спалахує пристрасть і інтерес. Але реальність швидко вбиває симпатію

Відео дня

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, які в березні зустрінуть справжню любов

Овен + Діва

Овну і Діві неймовірно складно бути разом і ділити одне приміщення, тому що в цьому союзі спостерігається мінімальна сумісність і багато розбіжностей. Можна сказати, що перед нами повні протилежності, які відкрито недолюблюють один одного і вважають за краще існувати в режимі холодної війни. Овен лякає партнера і друга своєю напористістю, яка часом межує з відсутністю логіки. Це бурхливий вогненний потік, який в пориві гніву, пристрасті або впертості змітає все на своєму шляху. A ось Овну Діва здається холодною і безпристрасною мармуровою плитою, яка приховує душу за правилами й диктатурою. Звичайно, у них є шанс бути разом або хоча б дружити. Але для цього Овну доведеться змиритися з вимогливістю і причіпками другої половинки, а ось Діві необхідно закривати очі на екстравагантну і нелогічну поведінку Овна.

Рак і Водолій

При першому знайомстві між Раком і Водолієм відразу виникає взаємний інтерес і прихильність. Обидва романтичні й обожнюють поговорити по душах, що дозволяє налагодити перший зв'язок. Однак не потрібно обманюватися, оскільки гороскоп сумісності не обіцяє цій парочці щасливого майбутнього. Перед нами знову протилежності, чиї погляди вступають у активну боротьбу. Знаки зодіаку швидко перестають розуміти один одного, і починається небезпечна гра. Водолій обожнює свободу і в будь-яких романтичних відносинах вимагає особистий простір. A ось Рак - домосид і власник, який хоче бути максимально близьким до людини та починає ревнувати без приводу. У підсумку, Рак буде намагатися прив'язати кохану людину до дому за допомогою прохань, істерик і різних хитрощів. A Водолію душно поруч з однією людиною і важко переносити емоційні струси Рака. B підсумку, вони просто не уживуться під одним дахом, і хтось першим грюкне дверима.