29 лютого ваші минулі зусилля почнуть приносити свої плоди / giacintprint.com

Гороскоп на суботу, 29 лютого 2020 року, передбачає день, у який корисно буде уникати пліток. Вони принесуть більше плутанини, ніж вигоди.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожЛюбовний гороскоп на березень 2020: астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку зустріне другу половинку

Відео дня

29 лютого ваші минулі зусилля почнуть приносити свої плоди. Ті, кому пощастить, отримають у цей день нагороду. Не переймайтеся занадто сильно і не обтяжуйте себе думками. Дайте долю робити її справи.

Телець

Не відмовляйтеся від допомоги інших на роботі і вдома. Інакше будете мати шанси повернутися до вихідної точки через надмірну роботу. Таємниці інших, які ви випадково можете дізнатися, краще тримати при собі.

Близнюки

Близнюки відкриють нові причини, які будуть стимулювати реорганізувати життя. Втім, не варто змушувати оточуючих виконувати ваші плани. Пам'ятайте, що у кожного своя дорога і йти з вами по вашій люди повинні лише за власним бажанням.

Рак

Можлива втрата контролю над багатьма справами, особливо в питанні роботи. Не потрібно приймати всі звинувачення на себе і одноосібно за все відповідати. Для розслаблення витягніть друзів або партнера на прогулянку або вечірку.

Лев

Не дивуйтеся сьогодні дивним витівок або ідеям колег. Спочатку ви будете почувати себе так, ніби вас втягнуло у вихор подій. Втім, чинити опір немає сенсу, дайте життя текти своїм природним шляхом. Ви побачите, що це буде досить весело і цікаво.

Читайте такожАстрологи назвали 5 найнебезпечніших днів у березні 2020

Діва

Складіть гарний і реалістичний план дій і поставити ціль. Не дозволяйте страху інших відволікати вас від того, що ви збираєтеся зробити. І це стосується не тільки роботи, але і домашніх справ. Ви досягнете успіху, якщо будете довіряти собі.

Терези

В цей день Терезам варто закінчити затяжні справи, втім, настрої це може і не додати. Відчуття втоми і бажання сховатися подалі будуть цілком природними, особливо для тих, хто отримає порцію звинувачень в проблемах інших. Зробіть паузу для відпочинку.

Скорпіон

Давно загублена знахідка у цей день може повернутися до представників знаку. Не завадить запланувати прибирання будинку. Вечір буде сприятливим для посиденьок в дружньому колі.

Стрілець

29 лютого Стрільцям пощастить – вони будуть, як кішка з дев'ятьма життями. Також ви зможете побачити чіткий приклад того, як ваші рішення впливають на майбутнє. Можливо, ви задумаєтеся про зміни, які допоможуть вам стати більш відкритим.

Козеріг

Сьогодні Козерогам знадобляться світ і почуття безпеки. Вас може вразити почута історія, яка до того ж спонукає вас до істотної зміни. Не обіцяйте собі виконати багато роботи, співвідносьте ситуацію з вашими силами.

Водолій

Не дозволяйте сьогодні собі лінуватися і сповільнюватися без потреби. Відмовтеся від неякісного виконання своєї роботи, потім вам буде важко відмити свою репутацію.

Риби

29 лютого Риби зможуть почати дивитися на важливі для них речі під зовсім іншим кутом. Варто довіритися своїй інтуїції і почати діяти по-своєму. Твердість у діях буде приносити результати.