Сьогодні у трьох знаків буде можливість зустріти свою другу половинку / фото Depositphotos

2 квітня спадний Місяць знаходиться в сузір'ї Рака. Це несприятливий день для грошових справ, а ось для особистого життя — навпаки.

Астрологи вважають, що сьогодні у трьох знаків буде можливість зустріти свою другу половину. Вся справа в тому, що зростання астральної енергії, пов’язане зі зростаючою фазою Місяця, доводиться на період Рака. А цей знак славиться своєю романтичністю і чутливістю, пише НВ.

Читайте такожГороскоп на 2 квітня для всіх знаків Зодіаку: астролог назвавши щасливчиків і невдах дня

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Діва

Для Дів четвер може стати воістину доленосним: в їх житті з’явиться людина, яка має неймовірну харизму і привабливість. Встояти буде неможливо, та й навіщо опиратися бажанню додати в життя яскравих фарб?! Використовуйте будь-яку можливість, тим більше, є шанс, що це переросте в серйозні стосунки.

Гороскоп на сьогодні: Риби

Риби романтичні і мрійливі, вони цінують почуття і не стануть триматися за відносини виключно через звичку. Хороша новина в тому, що 2 квітня у представників цього знака буде шанс познайомитися з однодумцем і швидше за все, він теж буде належати до одного зі знаків стихії Води.

Гороскоп на сьогодні: Скорпіон

А ось Скорпіони найбільше цінують чуттєву сторону відносин, тому хороший секс для них обов’язковий. Що ж, є ймовірність отримати нові враження, проте краще придивитися до нового знайомого, інакше роман може принести розчарування.

Нагадаємо, раніше з'явився любовний гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку.