Гороскоп на суботу, 4 квітня 2020 року / ago.pp.ua

Гороскоп на суботу, 4 квітня 2020 року, для одних знаків зодіаку буде позитивним, іншим же доведеться тримати язик за зубами і не вплутуватися в суперечки.

Настрій в цей день буде мінливий, а характер – нестійкий. Спробуйте не акцентувати увагу на поганих емоціях, пише slovofraza.

Овен

Овни Сьогодні будуть відчувати повну гармонію з собою і внутрішнім світом. Однак у деяких представників знаку може виникнути апатія до будь-яких справ. Зробити день яскравішим зможе спортивне навантаження.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які знайдуть своє кохання у квітніТелець

Ваш творчий потенціал зіграє вам на руку, адже у вас відкриється друге дихання на звершення справ, до яких ніяк не доходили руки. Для підтримки настрою завершіть день цікавою книжкою.

Близнюки

День обіцяє багато нових справ, приємних листувань і дружніх розмов. У першій половині дня на вас чекатимуть приємні новини від родичів. Не забудьте сказати їм, що ви їх любите і як вам не вистачає їх обіймів.

Рак

В цілому день не передбачає чогось дуже особливого чи тривожного. Все буде протікати у звичному для вас руслі, втім ближче до кінця вечора у вас може виникнути суперечка з керівником. Будьте поступливими і все обійдеться.

Лев

Якщо ви давно хотіли сісти на дієту, то підходьте до цього питання розумно і правильно. Не вичерпуйте з себе всі сили. Вам необхідно 5-разове харчування, але меншими порціями. Сидіти весь день на воді – не варіант.

Діва

Більше слухайте і менше говоріть. Не факт, що доведення вашої правоти зіграє вам на руку. Звичайно, якщо ви хочете неприємностей, то можете відчайдушно відстоювати свою думку. Однак зірки робити цього вам не рекомендують, адже запеклу суперечку, навіть з друзями, має високі шанси перерости у сварку.

Терези

День сприятливий для тренування сили волі і внутрішньої стійкості. Астрологи рекомендують відмовитися від сумнівних онлайн-покупок, щоб не натрапити на шахраїв.

Читайте також04.04.2020: на які знаки Зодіаку чекає неймовірне везіння в дзеркальну датуСкорпіон

Сьогодні ваша енергія буде бити ключем. Ви увірветеся в новий день з новими силами і амбіціями. Ваші старання будуть справедливо оцінені і в очах колег ви зможете вирости.

Стрілець

Уникайте пустих слів та плітки за спиною колег. Результат після перемивання кісток буде радувати вас недовго, а післясмак ще довго не буде давати спокою.

Козеріг

У розмові з іншими у вас буде непереборне бажання відстоювати свою позицію. Скористайтеся цим доречних ситуаціях. Ваше вміння згладжувати гострі кути у складних ситуаціях Сьогодні не буде давати бажаних результатів, тому можливі суперечки.

Водолій

День підійде для вирішення всіх справ, які поряд застоялися в ваших дописах. Спробуйте потроху все виконати і відчуєте значне полегшення від того, що зробили те, до чого так довго не доходили руки.

Риби

На роботі все буде йти як по маслу. Ближче до вечора у вас виникне ідея приготувати блюдо, яке ви ніколи не робили. Запасіться чимось смачненьким на десерт і хорошим серіалом. Сьогодні ви із задоволенням проведете на кухні досить багато часу.