Початок вересня носив для львів не самий Райдужний характер / фото slovofraza.com

Не турбуйтеся, якщо останнім часом занурилися в напружений період життя.

Астрологи пророкують завершення чорної смуги чотирьом знакам Зодіаку, пише slovofraza.

Читайте такожРетроградний Марс: астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під ударTілець

Телець забуде про проблеми і неприємності в кінці вересня. Перш за все, зодіакальний представник стає настільки привабливим для протилежної статі, що може, нарешті, вступити в нові стосунки. Однак астрологи наполягають на тому, щоб Телець критично ставився до нових людей і не підпускав близько сумнівних знайомих. 

Відео дня

Лев

Початок вересня носив для Левів не райдужний характер. Але кінець вересня дозволить забути про неприємності і повністю відновитися під силу і енергетичного запасу. Це сприятливий місяць, коли Лев зможе з новим ривком увірватися в діловий світ і домогтися примітних успіхів. Чим більше роботи ви на себе звалите, тим більше зможете успішно завершити.

Скорпіон

Довгий час знаку Зодіаку Скорпіон доводилося переживати про кар'єрне зростання і розв'язанні проблем. Ви так сильно занурилися в роботу, що забули про існування сім'ї та відпочинку. Ви побачите багато нового, якщо підете в подорож. Зав'язуйте нові знайомства, але не забувайте приділяти час своїм близьким.

Водолій

Чорна смуга в кінці вересня завершиться і у Водолія. Важливо розуміти, що рутина і нудьга гублять потенціал зодіакального представника і гасять його внутрішнє полум'я. Тому так важливо вносити різноманітність. На вас чекає вигідна пропозиція по роботі-не пропустіть її. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: