Астролог назвав щасливчиків жовтня / фото slovofraza.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в листопаді знайдуть особисте щастя.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 26 жовтня - 1 листопадаТерези

Терези будуть випромінювати любов. Вони будуть дещо егоїстичні, їм буде важливішим не партнер, а власний стан закоханості. Але це не означає, що вони будуть готові любити без відповіді. Їм буде важливо отримувати компліменти, бачити захоплені погляди, знати, що вони улюблені. Вони будуть самі багато робити для того, щоб їх особисте життя відбулася: намагатися завжди прекрасно виглядати, користуватися послугами салонів краси, стежити за модою, поводитися мило і привітно, зачаровувати людей.

Відео дня

Скорпіон 

Скорпіони будуть прямо-таки випромінювати магічну сексуальність. Їхнє життя все буде складатися з пристрастей. І ось якщо іншим знакам і було б погано в цьому вирі емоцій, то Скорпіони будуть відчувати себе прекрасно.

Вони будуть приголомшувати партнера пристрастю, ревнувати, інтригувати, відбиватися від шанувальників (і не важливо, вільний Скорпіон або перебуває у відносинах – шанувальників це не зупинить) – і цілком насолоджуватися всім цим.

Овен

Овни в листопаді будуть сильними, рішучими і войовничими. Зав'язати з кимось стосунки або підтримувати їх їм буде важко: їм не захочеться узгоджувати свої дії з партнером, рахуватися з ним, змінювати плани.  Але їх кипуча енергія приверне до них людей, зацікавлених в сильному і пристрасному партнері. Партнер стане для Овнів громовідводом. У його суспільстві Овни зможуть розслабитися, відпочити і набратися сил. У більшості випадків партнер буде закривати очі на нетерпимість Овнів, заспокоювати, втішати їх, намагатися чимось радувати.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: