На які знаки чекає багатство в липні 2020 / фото ua.depositphotos.com

Астролог Наталя Коляда розповіла, яким знакам Зодіаку в липні привалить найбільше купюр і звідки.

Вона склала гороскоп багатства на липень 2020 року, пише "Астромеридіан".

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку астролог Павло Глоба обіцяє неймовірний успіх цього тижня

Відео дня

Близнюки

Ви можете знайти нетрадиційні джерела доходу. Головне, щоб ви самі не заплуталися, вирішуючи, скільки коштів вам потрібно для щастя й на що варто витрачати – квадрат Венери з Нептуном буде збивати вас з пантелику.

Рак

З 22 липня — відмінний час, щоб почати новий комерційний проект, заробити або щось придбати. Найбільш вдалими будуть 25 і 29 липня.

Стрілець

До 10 липня у вашому будинку доходів буде з'єднання Юпітера і Плутона. Це поєднання планет називають «аспектом мільйонерів» - у кого він є в гороскопі, у того є великий шанс стати неймовірно багатим. Зараз така можливість є у всіх Стрільців. Будьте уважні – планети ретроградні, а значить, шлях до багатства може бути неочевидним. І обережні – при найменшій помилці цей аспект може призвести до великих збитків, навіть до банкрутства, а не до багатства.

Водолій

У вас будуть вдалими лише два останні липневі дні, але що це буде за удача! Доходи прийдуть самі по собі. У багатьох Водоліїв кошти з'являться в прямому сенсі «з нізвідки» - вони їх знайдуть, їм їх хтось подарує, можливо, навіть анонімно. А головне, що призведе до цієї щасливої історії якась невдача.