Ілюстрація REUTERS

Місяць по-різному впливає на зодіакальних представників, іноді дозволяючи значно покращити життя та досягти великого успіху.

Астролог Василина Володіна вказала на 4 знаки Зодіаку, яким пощастить 5 липня 2020 року в повний місяць, пише SlovoFraza.

Читайте такожНайледачіший знак Зодіаку: кому астрологи віддали "золото" рейтингу

Відео дня

Тілець

Для Тільця день стане максимально вдалим, тому що дозволяє піднятися над собою і побачити нові можливості. Прекрасний період для нового довгострокового співробітництва.

Рак

Гороскоп наділяє вас зосередженістю і максимальною продуктивністю. Ці якості дозволять розібратися з усіма питаннями й взятися за перспективний проект. Вірте в себе і рухайтеся вперед, адже повна фаза Місяця дозволить досягти приголомшливого успіху. Пощастить Раку й на особистому фронті.

Терези

Астрологічний прогноз каже, що ви зібрані й уважні, що позбавить від зайвих сумнівів. Знаку Зодіаку Терези слід у роботі орієнтуватися на ті проекти, які здаються безперспективними. Річ у тому, що на них ніхто не зверне уваги, але ви одразу зрозумієте, що тут криється потенціал до великих успіхів. Працюйте і викладайтеся, адже це ваш шанс піднятися кар'єрними сходами до нової вершини.

Водолій

Астропрогноз гарантує величезну удачу Водолію 5 липня. B цю повню Всесвіт вам посміхнеться й дозволить нарешті реалізувати давню мрію. Напевно, у вас є складна задумка або ідея, яку вже давно хотіли реалізувати, але не знаходили часу або сміливості, щоб зробити перший крок. Гороскоп пропонує Водолію відкинути всі сумніви й просто діяти.