Гороскоп на 13 липня / фото mag.sigmalive.com

Астрологи дали прогноз на понеділок, 13 липня 2020 року.

В цей день потрібно все планувати і вірити в себе, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

Цей день обіцяє вам успіх. Все, що відбуватиметься в понеділок, піде вам на користь. При цьому не варто ні з ким сваритися і слідкуйте за своїми емоціями.

Телець

Беріться тільки за ті справи, які зможете закінчити. Не варто в понеділок займатися спортом і проводити важливі зустрічі. Тельцям краще провести цей день розмірено, а ввечері відпочити з друзями.

Близнюки

Не пропускайте сьогодні ті події і заходи, які можуть вплинути на ваше майбутнє. 13 липня у вас буде шанс стати успішнішими в своїй справі. Також не бійтеся заводити нові знайомства.

Читайте такожАстролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких новий тиждень стане початком білої смуги

Рак

Цей день присвятіть собі. Таким чином ви зможете реалізувати те, що вже дуже давно запланували. Намагайтеся більше відпочивати і проводити час за улюбленим заняттям.

Лев

Понеділок обіцяє Левам негативні думки, у яких не варто йти на поводу. Займіться в цей день тим, що приносить вам справжнє задоволення. Не рубайте з плеча, а просто трохи зачекайте.

Діва

Дівам потрібно розпланувати всі свої дії. 13 липня - це не той день, коли можна приймати імпульсивні рішення. Також вам слід зайнятися своїм здоров'ям.

Терези

В цей день вам краще займатися побутовими справами. А потім зробіть те, що приносить вам задоволення і наповнює енергією.

Скорпіон

Цей день обіцяє вам пропозиції, які допоможуть вам у кар'єрі. Сьогодні ви впораєтеся з будь-яким завданням і будете рухатися вперед до своєї мети. Більше часу приділіть своїм близьким.

Стрілець

Стрільцям варто присвятити цей день своїм другим половинкам. Це додасть вам сил і мотивує. У понеділок на вас чекають нові знайомства і захоплення, які принесуть ще й нові знайомства.

Козеріг

13 липня вам все під силу. Але в цей день вам краще приділити час своїй родині. Повірте, ці трепетні хвилини залишаться у вашому серці ще надовго.

Водолій

Цей день обіцяє вам удачу. При цьому ви можете швидко виснажитися. Тому розраховуйте свої сили і не турбуйтеся через дрібниці.

Риби

В цей день ваш настрій буде дуже мінливим. При цьому вам варто навчитися його стримувати і не сваритися з оточуючими. Намагайтеся бути чесними з людьми, які вам не байдужі.

Як повідомляв УНІАН, три знаки Зодіаку чекає великий успіх на цьому тижні.