Кому пощастить у липні / pinterest.com

Астролог Василина Володіна розповіла, що Овнам, Тельцям, Левам і Терезам добряче пощастить в середині літа.

Про це повідомляє slovofraza.

Овен

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 13 липня: що чекає завтра Левів, Тельців, Раків та інші знаки Зодіаку

Середина літа для Овнів буде дуже вдалою. Цей знак Зодіаку вважається улюбленцем долі, тому у нього постійно трапляються приємні сюрпризи. У липні вам випаде дуже багато шансів, повз які не можна пройти. Цього літа вам варто навчитися себе контролювати. Бо ви познайомитеся з впливовими людьми, чиєю підтримкою ви зможете заручитися. Також ви можете ставити перед собою високі цілі і сміливо йти до них.

Телець

Тельці зрозуміють, що оточені добрими людьми, які підтримають вас, щоб не трапилося. В середині літа ви зможете завести корисні зв'язки, тому натискайте на педалі у сфері роботи. Саме зараз ви можете отримати довгоочікувану посаду. Ініціативні та впевнені в собі Тельці можуть братися за розвиток власного бізнесу або розглянути більш перспективні пропозиції по роботі.

Лев

Левам пощастить оразу в двох сферах - робота і сім'я. Це дозволить вам досягти висот у кар'єрі і зберегти спокій в душі. Що стосується роботи, то тут вам потрібно зробити акцент на спілкуванні. З переговорами і діловими зустрічами ви впораєтеся найкраще. Самотнім Левам також пощастить. Вони можуть зустріти свою другу половинку, якщо проявлять ініціативу. А ось сімейним знакам Зодіаку слід більше часу приділяти сім'ї.

Терези

У липні удача повернеться обличчям до Терезів. Будьте більш продуктивними на роботі і проявляйте ініціативу. Також у вас будуть перспективи, повз які не варто проходити. Вільний час проведіть з рідними і близькими, а також не забувайте планувати стратегію щодо створення власної справи.

Як повідомляв УНІАН, для знака Зодіаку Терези 13-19 липня перетворюється в білу смугу удачі.