Гороскоп на суботу, 15 серпня / passion.ru

Гороскоп на суботу, 15 серпня 2020 року, радить Дівам взятися за нову справу, а ось Скорпіонам навпаки завершити всі, що ще не закінчено.

Сьогодні у вас буде час і для відпочинку, і для вивчення чогось нового, пише slovofraza.

Овен

Пошліть на роботу всю свою харизму, щоб досягти успіху в справах - робітників або ж особистих. Кінець дня зірки радять провести з сім'єю.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найбільш успішніх чоловіків за знаком Зодіаку: хто на першому місці Телець

сьогодні у вас з'явиться відмінний шанс завести корисні знайомства - використовуйте його на повну. Будьте щирими і добрими, вчіться слухати. Вечір в обіймах коханої людини буде прекрасним завершенням дня.

Близнюки

Влаштуйте собі сьогодні повноцінний відпочинок, присвятіть день тільки собі. Розслабтеся і ні про що не думайте.

Рак

Ініціатива карається, тому сьогодні поменше її проявляйте. Нікому не нав'язуйте свою допомогу, адже можете вплутатися в неприємну історію.

Лев

Суббота - прекрасний день для спілкування, зустрічей і планування відпочинку. Перенесіть складні справи на потім і розслабтеся.

Діва

сьогодні можете сміливо братися за нові проекти і переглянути в план справ, які необхідно виконати до кінця місяця. Удача посміхнеться вам, якщо захочете зробити велику покупку будинку або машини.

Терези

Перегляньте свої харчові звички, адже останнім часом ви харчуєтеся неправильно. Спорт сьогодні також буде доречним, як ніколи.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, у якіх у другій половіні серпня настане біла смуга Скорпіон

сьогодні відмінний день, щоб закінчити всі розпочаті проекти. Ви зможете не тільки закрити це питання в робочому плані, а й позбутися від душевних страждань через невиконану роботу.

Стрілець

сьогодні у вас не вийде розслабитися. Якщо відчуваєте занепад сил, переконайте себе в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму.

Козеріг

В суботу у Козерогів можуть виникнути труднощі з самоорганізацією і дисципліною. Піддавшись бажанням зробити щось спонтанне, ви можете принести в своє життя нові враження та емоції.

Водолій

Водоліям буде важко зосередитися на чомусь одному. День кожен раз буде підкидати вам цікаві події, тому це змусить вас перемикати свою увагу.

Риби

сьогодні Риби можуть зробити щось дуже корисне не тільки для себе, але і для інших тільки в тому випадку, якщо зуміють переконати оточуючих в успіху свого задуму.