Гороскоп на п'ятницю, 23 жовтня / orakul.com

Гороскоп на п'ятницю, 23 жовтня 2020 року радить Левам присвятити день плануванню, а Рибам зайнятися серйозними справами.

Про це пише slovofraza.

Овен

Вам необхідно бути особливо врівноваженим, щоб не наробити дурниць. Слідкуйте за своїми словами і діями.

Відео дня

Читайте такожЧорний Місяць у Тельці: астролог розповіла, які ризики на нас чекають в цей періодТілець

Ви отримаєте плоди своєї важкої роботи у вигляді грошової винагороди. Але не поспішайте лінуватися і опускати руки, попереду новий стрибок в кар'єрі – будьте напоготові.

Близнюки

У Близнюків можливий дисонанс: вони захочуть гори звернути, але при цьому будуть сильно лінуватися щось робити. Щоб не упустити можливість досягти хороших результатів-добре сплануйте свій день.

Рак

Сьогодні можете стати перед вибором - сім'я або кар'єра. Тут важливо відштовхуватися більше від ваших бажань, ніж від раціоналізму. Зробіть правильний вибір.

Лев

Хороший день, щоб приділити його плануванню. Неважливо, що це буде: план з просування бізнесу, виконання роботи по дому або відпустки – зможете все зробити швидко і правильно.

Діва

Діви можуть відчути якусь невизначену силу, яка буде їх гальмувати. Не відволікайтеся від наміченої мети і знайдіть свою мотивацію.

Терези

Вдалий день для косметичних і лікувальних процедур. Головне - знайдіть час і не намагайтеся зробити все якомога швидше. Постарайтеся розслабитися і отримати задоволення.

Скорпіон

У Скорпіонів можуть попросити пораду або допомогу. Важливо, щоб бажання інших людей не суперечили вашим. Якщо вони не збігаються - сміливо відмовляйтеся.

Стрілець

Сприятливий день для душевних розмов зі своєю коханою людиною. Поцікавтеся його бажаннями і розкажіть про свої, проведіть разом вечір і поділіться планами на майбутнє. Це неабияк зблизить вас.

Козеріг

Важливий навик, який вам просто необхідний - вміння контролювати свої слова і дії. Краще сконцентруйтеся на собі і своїх бажаннях.

Водолій

Якщо у вас немає стосунків, то ви можете отримати шанс почати їх. Можливо, ви познайомитеся з кимось на вулиці. Це надихне вас на творче самовираження. Ви зможете просунутися по кар'єрних сходах.

Риби

Не бійтеся взятися за серйозне завдання, якщо хочете по-справжньому досягти успіху. Вам доведеться взяти на себе відповідальність і відмовитися від звичних речей, але лише так можна вийти на новий етап.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: