Гороскоп на четвер, 24 вересня / realitatea.net

Гороскоп на четвер, 24 Вересня 2020 року, радить Скорпіонам бути обережними зі своїм здоров'ям, а ось Стрільцям варто взятися за роботу по дому.

Про це пише slovofraza.

Овен

24 вересня хороший день, щоб потурбуватися в першу чергу про себе. Відкиньте на другий план обов'язки перед іншими і виділіть більше часу на пристрій власного життя.

Відео дня

Читайте такожРетроградний Марс: астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під ударТілець

У Тельців в цей день можливий приплив енергії. Якщо не відчуваєте нових сил - беріться за ретельне виконання справ і натхнення наздожене вас. Сьогодні є високі шанси вирішити всі нагальні справи.

Близнюки

У цей день категорично не можна впадати в ностальгію, скаржитися і жаліти себе. Краще дійте раціонально: щось болить - йдіть до лікаря, не вистачає грошей – шукайте можливість заробити, втомилися – перепочити і знову беріться за справи.

Рак

24 вересня Ракам рекомендують взятися за роботу і виконувати її із захопленням і завзяттям. Зроблена робота подарує відмінний настрій і сприятиме самоствердженню.

Лев

24 вересня вдалий день, щоб озброїтися впевненістю в собі і розібратися з нерішучістю – візьміться за створення плану, який наблизить вас до вашої мрії.

Діва

Для Дів прийшов сприятливий час, щоб укладати договори і союзи. Домовленостей зараз досягти буде відносно легко і їх надійність залишатиметься високою.

Терези

Рекомендують провести час в тиші і роздумах. Ви зумієте відновити сили і отримати рішення, необхідні для поліпшення вашого становища і життя. Корисно зайнятися медитацією, яка стане ключем до гарного настрою.

Скорпіон

У цей день рекомендують бути обережними зі своїм здоров'ям – уникайте підозрілих і важких продуктів, самолікування і екстремальних ситуацій.

Стрілець

Рекомендовано відправитися на пішу або велопрогулянку, в невелику подорож або взятися за цікаві справи по дому.

Козеріг

Витрачені сили принесуть результат. Втім, щоб все йшло гладко – якісно виконуйте заплановане.

Водолій

Зверніть увагу на вашу поведінку. Можливо є реакції від яких вам варто відмовитися, щоб зробити своє життя якісніше.

Риби

Перегляньте своє оточення. Намагайтеся більше спілкуватися з позитивними і успішними людьми і уникайте депресивних і демотивуючих людей.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: