Гороскоп на четвер, 9 липня / tv.ua

Гороскоп на четвер, 9 липня 2020 року, попереджає, що на Дів чекають деякі перешкоди. Для Раків вдалий час для розширення розпочатої раніше діяльності.

На більшість у четвер чекає непоганий день. На роботі особливих проблем не виникатиме і вдома все буде спокійно, пише slovofraza.

Овен

Справи, які вам не будуть приносити завтра задоволення, краще перенести на інший час. Обов'язково перевіряйте інформацію, щоб не наткнутися на значні помилки. Не засмучуйтеся, якщо позиція ваших родичів буде відрізнятися від вашої.

Відео дня

Телець

Будь-які ситуації намагайтеся вирішити мирним шляхом. Ви можете переконати у своїй правоті будь-якого, якщо добре підготуєтеся до розмови. Нові знайомства принесуть вам безліч позитивних емоцій.

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, на яких у липні чекає справжній проривБлизнюки

9 липня Близнюки встигнуть зробити багато корисних і важливих справ. Зверніть увагу, що цей день доречний для романтичних відносин. Тому, якщо вам хтось симпатизує, не бійтеся зробити перший крок.

Рак

Для Раків вдалий час для розширення розпочатої раніше діяльності. Вас чекають приємні зустрічі зі старими друзями або просто хорошими знайомими.

Лев

Леви в цей день можуть отримати цікаву ділову пропозицію, але не поспішайте радіти. Подумайте над усіма за і проти. Більше часу приділяйте рідним людям, інакше можуть виникнути конфлікти і образи.

Діва

На Дів чекають деякі перешкоди, які торкнуться практично всіх сфер діяльності. Не піддавайтеся негативним емоціям, на перше місце поставте логіку і терпіння.

Терези

Терезам потрібно чітко представити свою мету і шляхи до її досягнення. В роботі будьте терплячі і уважні. Ймовірно, хтось буде потребувати вашої підтримки або допомоги.

Читайте такожАстрологи склали топ найкращих дружин за знаком ЗодіакуСкорпіон

9 липня для Скорпіонів не передбачається ніяких особливих змін. Ближче до вечора ви відчуєте нудьгу. Не варто очікувати, що хтось з оточуючих візьме ініціативу у свої руки та буде вас розважати.

Стрілець

День пройде без особливих потрясінь. Справи будуть проходити досить легко. Щоб не злякати удачу, Стрільцям потрібно уникати будь екстравагантності в зовнішньому вигляді і поведінці.

Козеріг

9 липня інтелект Козерогів буде не тільки загострений, але і гармонійно доповнений критичністю мислення. Не втрачайте сприятливий момент того, що саме в цей день ви можете розв'язати будь-які питання і проблеми.

Водолій

Водоліїв в цей день краще не дратувати, навіть попри їхню поступливість і безтурботність. В кінці дня Водоліїв чекає творчий порив, займаючись улюбленою справою, ви забудете про всі справи і плани.

Риби

У Риб завтра буде багато справ, але не всі з них вдасться реалізувати. Важливо подивитися, де ви зараз, перш ніж змушувати себе йти до мети.