Гороскоп на тиждень / kadinim.com

Тиждень першої чверті місячних фаз починається з молодика 12 квітня, о 05:31 за київським часом. Це період активної внутрішньої дії. Молодик-це з'єднання Сонця і Місяця. У день початку нового місячного циклу, важливо правильно з'єднати зовнішнє і внутрішнє. Місяць-найближче до Землі небесне тіло, ось чому вплив, який він чинить на нас, не можна порівняти ні з чиїм іншим. Основне питання протягом тижня - що людині потрібно, щоб жити і розвиватися.

З'єднання Сонця і Місяця дають життя, наповнення життєвими силами. Зачепивши людини в точку молодика і найближчі дні після нього, можна його підштовхнути до серйозних змін. Протягом тижня з 12 по 18 квітня (період зростаючого Місяця), енергії течуть зсередини живих організмів зовні. Збільшується активність людей, а середовище стає більш податливою для впливу. У ці дні вітається максимальна ділова активність. Можна робити капіталовкладення, укладати договори, реєструвати фірми, переходити на інше місце роботи, братися за реалізацію нових проектів. Такі дії збігаються з природними ритмами природи в першу чверть місячних фаз, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Пробуджується повністю весь потенціал, головне на цьому підйомі використовувати всі можливості і не упустити сприятливий шанс. Енергія організму наростає. Деяка імпульсивність буде спостерігатися у висловлюваннях і діях, але швидко все приходить в норму. Постарайтеся зробити максимум протягом тижня, тоді результати ви отримаєте дуже скоро. Гарний час для реклами, торгівлі, але для цього потрібно зайняти перспективні, новаторські сфери, проекти, інструменти. Зосередитися на рутинних справах буде досить важко. 

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 12 квітня: що чекає сьогодні на всі знаки ЗодіакуТілець 

Напруга плавно переходить в спокій, з'являється впевненість у своїх почуттях і почуттях партнера. Ви відчуєте себе комфортно, зможете розслабитися, стабілізувати фінансові справи. Життєві сили наближаються до свого максимуму. Гарний час для демонстрації своїх талантів і здібностей – ви зможете отримати натомість визнання, подяку і матеріальні винагороди. У цей період можливі спонтанні поїздки, різного роду несподівані повороти подій, тому розглядайте різні варіанти при плануванні своїх справ.

Близнюки

Намагайтеся якомога частіше зустрічатися і спілкуватися з друзями, Використовуйте позитивний потенціал тижня максимально. Настав час складання планів на майбутнє, плідної співпраці, матеріалізації, прояснення багатьох тривалих питань. Нинішні обставини надають можливість створити фундамент для спілкування, обмінятися ідеями та інформацією. В цілому, ви будете задоволені собою і розвитком подій в навколишньому вас середовищі. Будьте сміливіше, рішуче рухайтеся до наміченої мети, і Вам обов'язково посміхнеться удача.

Рак 

Сприятливі ситуації дають шанс почати або відновити проекти, пройти навчання або отримати необхідну інформацію, вирішити майнові питання. Ви можете укласти вдалу угоду, яка призведе до купівлі або продажу автомобіля, земельної ділянки або житла. Використовуйте будь-який випадок, який дозволить вам застосувати або розвинути технічні, комп'ютерні або творчі навички. Обставини складаються найкращим чином для того, щоб втілити в реальність романтичні бажання.

Лев 

Контакти і спільні справи з сусідами, братами і сестрами будуть результативними. Відчувається вибух життєвої енергії, настає період активності, популярності, не варто нічого відкладати на потім. Використовуйте благотворний потенціал цього тижня максимально-зосередьтеся на собі, своїх потребах і бажаннях, це дозволить знайти міцний фундамент на найближчий місячний місяць. Яскраве, потужне прояв індивідуальних здібностей, Творчий зліт, жага діяльності, обов'язково приведуть до задовольняє вас результату в матеріальному аспекті. 

Діва 

Можете часто опинятися в двозначних ситуаціях. Події, що відбуваються підштовхують вас до трансформацій і перетворень, з якими затягувати не варто. Ви виявите слабкі місця, відкоригуєте все, що дасть можливість зміцнитися на досягнутому результаті. А вже на підставі існуючого міцного фундаменту, ви зможете правильно позначити вектор розвитку, як у внутрішньому житті, так і в зовнішній - соціальної, професійної. Можливі кардинальні зміни, які, швидше за все, будуть ініційовані не вами. 

Терези 

Запам'ятовується тиждень. Складна ситуація вибору, коливання, але в більшості випадків, перевагу варто віддати всьому новому, хоча і незнайомому. Часом здається, що все перевертається з ніг на голову. Може бути нерозуміння з боку ближнього оточення, обнулення, особливо по сфері особистих і ділових взаємин. Виникає гостра необхідність щось закінчити, поставити крапку в партнерських відносинах, щоб звільнити місце для нового і перспективного. З 15 квітня настане визначеність і в життя увійде щось фундаментальне і довгострокове. 

Скорпіон

Змінюється розпорядок дня, з'являються нові зобов'язання-повсякденне життя не можна назвати спокійною. Можуть змінитися обов'язки на роботі, відносини з начальством або підлеглими. З'являються справи або заняття, що вимагають особливої уваги до деталей, зосередженості. Якісь таємниці відкриються, щось проясниться і, нарешті, знайде чіткі рамки, визначиться. Цей тиждень виявиться позитивним з точки зору впорядкування свого життя. Що б не сталося, вам не слід упускати момент, намагайтеся скористатися кожним шансом.

Стрілець

Відчуваєте багато позитивних емоцій, яскраві події допомагають набути впевненості, побачити перспективи на майбутнє. Тиждень ідеально підходить для ділової активності, вирішення важливих справ, укладення угод, договорів, початку особистого виробничого або творчого циклу. Розпочате в ці дні буде розвиватися планомірно, передбачувано і приносити може бути не великий, але стабільний дохід. 

Участь у громадській діяльності сприяє сприятливим перспективам і отриманню щасливих шансів. 

Козеріг 

Закінчується складний період, молодик 12 квітня дасть ковток свіжого повітря, принесе натхнення, самовизначення і з 15 квітня почнеться стрімке зростання по всіх сферах життя. Якщо ви давно виношуєте будь-які плани – вже в найближчі дні сформуються сприятливі умови для їх реалізації. Відбувається переоцінка цінностей, швидше за все, багато ваших Внутрішні блоки зникнуть без сліду. Будь-яка отримана інформація протягом тижня, в майбутньому виявиться корисною.

Наберіться терпіння, не поспішайте робити перший крок до 15 квітня.

Водолій 

Відчуваєте впевненість в собі і своїх діях, але для найкращого використання інтенсивних енергій поточного тижня, необхідно спокій. У перші дні після молодика відчувається емоційна втома, енергетичний відтік. Можливі головні болі, нервозність і занепокоєння. Відпочиньте, тому що через кілька днів, від вас буде потрібно максимальна активність, увагу і зосередженість. У вас з'являються можливості потрапити в потрібний потік, коли зовнішнє середовище сама створює умови для найкращого прояву власного потенціалу. 

Риби

Спочатку тижня можливо зайве перенапруження сил, зниження творчої активності. Те, що лежало на поверхні, було легко доступним, тепер відходить на другий план, втрачається з уваги. Краще зменшити інтенсивність зовнішньої діяльності, відпочити, розслабитися, побути наодинці зі своїми переживаннями. З 15 квітня зовнішні умови стають сприятливими як для вирішення своїх особистих справ, так і соціальних питань. Вдало вирішуються всі питання, пов'язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: