Козеріг - на першому місці серед цілеспрямованих знаків Зодіаку / razgadamus.ru

Є такі знаки Зодіаку, яких не зламати. Вони пруть по життю, як танк, змітаючи всі перешкоди на своєму шляху.

І сила їхня полягає не у фізичній перевазі, а в тому, що ми називаємо залізною силою волі, пише MixNews.

Читайте такожСкладено топ найщасливіших знаків Зодіаку

Відео дня

1 місце — Козеріг

Головні характеристики цього знаку Зодіаку — терпіння і раціональність. Що б не сталося, Козеріг ніколи не втратить свого уміння адекватно оцінювати ситуацію і робити правильні висновки. Цей знак не покладається на удачу та впевнений, що все в його руках. Козеріг знає свої сильні й слабкі сторони, тож ніколи не діє навмання. У представників цього знаку незламна сила волі.

2 місце — Овен

Овен — практично Козеріг, за тим винятком, що цей знак Зодіаку занадто емоційний і азартний. Саме через свою запальність і любов до ризику він і поступився місцем на п'єдесталі розважливому Козерогові. Кредо класичного Овна — "Швидше. Вище. Сильніше", тож його життя чимось нагадує змагання. Якщо Овен навчиться поводитися більш раціонально, то його сила волі нарешті почне приносити довгоочікувані плоди.

3 місце — Лев

Сила Лева не в розсудливості, як у Козерога, і не в бажанні завжди бути першим, як в Овна, а в умінні справляти враження. Саме серед класичних Львів так багато людей, які вважають за краще здаватися, а не бути, але це, на диво, їм тільки на руку. Цей знак Зодіаку вміє пустити пил в очі й продемонструвати, що у нього залізна сила волі, лідерські навички й взагалі все під контролем. І якщо оточуючі вірять — це, як не дивно, працює.

Раніше астрологи назвали два знаки Зодіаку серед чоловіків, які стануть ідеальними сім'янинами.