Сумісність Лева з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Представник стихії Вогню Лев - це дуже сильний і активний знак. Це люди зі світлою енергетикою, великою життєвою силою; природжені лідери, які завжди ведуть за собою інших. Лев має активну життєву позицію, безліч найрізноманітніших інтересів, він принциповий і гордовитий. Такі люди відрізняються великою цілеспрямованістю. Домогтися визнання, досягти значущих цілей – це найважливіше в їхньому житті. Навколишні завжди охоче прислухаються до Левів, вони лідери думок.

Любовна сумісність Левів та інших знаків

В коханні Леви бачать свій сенс життя. Кожну нову закоханість вони зустрічають з пристрастю і самовіддачею. Вони вірять в любов на все життя і прагнуть її знайти. Вони дуже романтичні натури. Обожнюють дарувати подарунки, робити сюрпризи, дивувати свого партнера.

Висока любовна сумісність у Левів з Овнами, Близнюками, Терезами, Стрільцями. Леви та Овни дуже схожі за темпераментом і стилем життя. Вони обидва енергійні, активні і наполегливі. Їх відносини побудовані на рівності та взаєморозумінні. Союз Лева і Близнюків сповнений емоцій і спільних пригод. Їм цікаво один з одним, вони завжди знаходять теми для бесіди. Лев і Терези – це гармонійна пара, яка зможе створити щасливий шлюб. Хороша сумісність у Левів зі Стрільцями. Їхні стосунки дуже романтичні і активні, їм ніколи не буває нудно.

Відео дня

Читайте такожНазвано дві парі знаків Зодіаку, у яких кохання живе вічноНизька сумісність зодіаку у Левів і Скорпіонів. Ці два знаки дуже впевнені і напористі. Їх відносини будуть успішними тільки якщо один з них погодиться поступитися верховенством в сім'ї. Інакше постійних суперечок не уникнути. Відносини Лева і Тельця теж можуть бути невдалими через їх впертість і надмірну наполегливість.

Як дружать Леви

Лев - це дуже позитивна людина, яка заряджає інших своєю енергією і активністю. Якщо ви подружитеся з Левом, ваша дружба буде яскравою і цікавою. Лев дуже цінує і поважає своїх товаришів. Він полюбляє веселі компанії, а нетовариських і песимістичних людей уникає.

Леви в Дружбі люблять веселих і активних людей / фото ua.depositphotos.com

Недоліками Левів можна вважати гордовитість і егоцентричність. Люди цього знака не терплять підвищених тонів і не люблять критику, вони потребують лестощів. Добрими друзями для Левів є такі знаки:

  • Овен;
  • Терези;
  • Стрілець;
  • Козеріг;
  • Лев.

Сумісність зі Скорпіоном, Дівою і Раком в Дружбі досить низька.

Читайте такожСкладено рейтинг знаків Зодіаку, які закохують у себе з першого погляду

Леви в роботі і бізнесі

Бувши за природою максималістами, Леви працюють за принципом «усе або нічого». Якщо вони відчувають, що завдання їм не під силу, вони відмовляться його виконувати. Але взявшись за будь-яку роботу, Лев обов'язково доведе її до досконалості. Кар'єрний гороскоп Лева обіцяє йому успіх в керівних посадах. У ролі начальника, лідера компанії, шефа він відчуває себе ідеально. Це справедливі і рішучі люди, вони люблять командувати і вимагають слухняності. Хороші професії для впевнених і честолюбних представників знака – військові, механіки, інженери, програмісти, дизайнери. Жінки-Леви - це прекрасні педагоги, держслужбовці, працівники індустрії моди. Леви не люблять працювати в підпорядкуванні і виконувати чужі доручення. Вони намагаються побудувати свій власний бізнес.