Кому пощастить у коханні на початку літа / фото noi.md

Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень з 1 по 7 червня 2020.

Початок червня обіцяє деякі хвилювання в особистому житті. Причина цього — місячне затемнення та повний місяць, пише SlovoFraza.

Читайте такожВезіння буде переслідувати на початку літа три знаки Зодіаку - астрологи

Відео дня

Кому пощастить у коханні у перший тиждень червня

Скорпіон

Цього тижня в особистому житті Скорпіонів все буде йти добре, особливо у стосунках, заснованих на довірі та взаємопідтримці. Яскравий контраст з побутовими буднями складе повернення минулих почуттів та згаслої пристрасті. Правда, для цього варто послабити контроль, тимчасово вручивши ініціативу в руки коханої людини.

Водолій

На цьому тижні найбільш активні енергії творчості та кохання, тому астрологи радять дати собі помріяти. Саме «несерйозність» допоможе зародитися вдалим новим ідеям і починанням у коханні. Також на тижні відбудеться активізація прихованих резервів людської психіки: візуалізація відкриє шлях туди, де Водолії подумки вже відчули себе щасливими.

Риби

Ретроградна Венера подарує закоханим Рибам ураган емоцій та бурю пристрасті. Гороскоп радить не зловживати своїм впливом на кохану людину: дар переконання, красномовство, зачарування — все це буде посилено до максимуму і в невмілих руках ризикує перетворити кохання на енергетичну прив'язку. Досягти позитивних змін в особистому житті допоможе управління собою і своїми емоціями.

Раніше астрологи склали гороскоп на перший місяць літа — червень. Вони розповіли, що чекає на "господарів червня" - Близнюків.